2777
2789

شبانه از همه کمتره ترمی حدودا سه تومن میاد یعنی سالی شیش تومن

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پردیس همون شبانه نیست؟

نه پردیس ها بین المللی هستن و شهریه شون خیلی گرونه 

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

پیرا پزشکی چطور

رشته های علوم درمانی شبانه ندارن

پردیس و آزادشونم ترمی صد میلیون تقریبا

شبانه و شهریه پرداز یکین توی دانشگاه دولتی ان یعنی مدرکشون همونه فقط فرقشون اینکه اینا شهریه میدن اونایی که روزانه شو قبول شدن نه کاملا رایگانه ولی سر یه کلاس میشینن

رشته های علوم درمانی شبانه ندارنپردیس و آزادشونم ترمی صد میلیون تقریبا

نه شنیدم رشته های شهریه پرداز دارن پیراپزشکی نمیدونم راشته یا نه

میرسد روزی که از صمیم دل خندید

شهریه پردازشون خیلی گرونه

پیرا شبانه نداره شهریه پرداز داره اونم کمه زیاد نیس پارسال پرستاری کرمانشاه تیپ 1ترمی8

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

شهریه پرداز دارن ،بعضی جاها پردیس میزنن ،تو رشته ی ما یکی دو تا دانشگاه پردیس بودن و بقیه شهریه پرداز ...

شبانه ندارن دیگه 

ترمی ٨میلیون؟

بله عزیزم من پارسال روزانه انتخاب رشته نکردم بخاطرمحرومیت هدفم کنکوربود پرستاری شهریه پرداز کرمانشاه درومدم والا از دانشگاه زنگ زدن گفتن ترم اول 8...5واریز کن برا ثبت نام بقیش بعدا ولی کرمانشاه تیپ 1دانشگاه های تیپ 3کمتره البته شهریه پرداز تراز خوب میخواد

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

ترمی ٨میلیون؟

بقیه شهریه پرداز با ازاد خودگردان اشتباه میگیرن ازاد خودگردان ترمی 30تا40تومنه که خودکشی واصلا دانشگاه ازاد  شهریه پرداز 

کاملا با بچه های روزانه سرکلاسی شهریشم خیلی کمتره ازکسایی که اگاهی دارن بپرس اصلا رقم های بقیه باورنکن