2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه اگه عکس گردن بندتم داری .بفرست برا مامانت.یا کسی که شمارش رو میزاری

الان شوهرم زنگ زد گفت پیدا کردی گفتم اره خونه بود. وقتی که دیدم نیست بهش گفتم عصبی شده بود. الکی گفتم پیدا کردم که حوصله دعوا ندارم. چون صبح من ب زور بردم بازار اونو

الان شوهرم زنگ زد گفت پیدا کردی گفتم اره خونه بود. وقتی که دیدم نیست بهش گفتم عصبی شده بود. الکی گفت ...

دروغ نگو عزیزم .این مردا مارمولکن تا تهش میرن میگن اگه پیدا کردی کو پس چرا گردنت نیست .بزار بدونه تو‌که عمدا گمش نکردی .الان امد یه چایی بریز وببر وبشین پیشش بهش بگو ترسیدم عصبی بشی اینجوری گفتم .راستش رو بگو .

شاید یهو بگه برو بیار .شاید اصلا بگه بیا فردا ببریم بفروشیم .

اگه مرد حساسیه .قطعا پیگیر میشه که چرا گردنت نیست .کجاست .برو بیار و...

سوره بخون عزیزم انشا الله پیدا میشه

شما به چشم زخم اعتقاد دارین؟ من ی دوستی دارم خیلی چشمش به زندگی منو هربار منو ببینه ی اتفاقی برام میوفته  خودمم بهش وابسته ام نمیدونم چطوری ازش دوری کنم

شما به چشم زخم اعتقاد دارین؟ من ی دوستی دارم خیلی چشمش به زندگی منو هربار منو ببینه ی اتفاقی برام می ...

اره خیلی اعتقاد دارم .منم زندگیم با اینکه شوهرم اخلاقش گوهه ولی کسی نمیدونه وزندگیم تو چشمه.

ولی از کسی که بهت ضرر میرسه دوری کن.خودم تازه به این درجه رسیدم.

چشم زخم واقعیه .خود حضرت محمد گفته نیمی از ادمهایی که مردن تو قبرستانن از چشم زخم مردن

اره خیلی اعتقاد دارم .منم زندگیم با اینکه شوهرم اخلاقش گوهه ولی کسی نمیدونه وزندگیم تو چشمه.ولی از ک ...

دقیقا زندگی من خیییلی تو چشم. ولی گوه از گوه تر شوهرم نیست بداخلاق رفیق باز ....  الهی هرکس به زندگی کسی چشم داره خیر نبینه از جوونش