2777
2789

می‌دونم خیلی چیزا به شوهرم یاد داده که طرف من نباشه پشت خواهرانش باشه خرج نکنه بدبین ب من و خانواده ام باشه بنظرتون تا چه زمانی اثر داره. اینم بگم چندماهه فوت شده و شوهرم خیلی مادرش قبول داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم بدتو ب شوهرت میگفت؟

البته پدرشوهرم مرده ننش هنوز زنده اس

به ظاهر بد نمیگفت ولی کارای بد یادش میداد اینو تا ساعت ۱۲ شب توی خونشون نگه میداشت به بهانه اینکه تنها هستن در صورتی که ۳ نفر بودن و بهش به زور شام میدادن که با من نخوره در حالی که من باردار بودم و تنها تو ی خونه ویلایی بزرگ زندگی میکردم!و خیلی چیزهای دیگه که واقعا الان دلم نمیخواد یادش بیفتم چون هنوز نبخشیدمش و حلالش نکردم. زنش هم که ی عوضی دیگه اس که با مرگ شوهرش ی کم میترسه وگرنه اونم خیلی کارا میکرد برای فتنه تو زندگی ما

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
البته پدرشوهرم مرده ننش هنوز زنده اسبه ظاهر بد نمیگفت ولی کارای بد یادش میداد اینو تا ساعت ۱۲ شب توی ...

مادرش وقتی مرد واقعا ناراحت شدم ولی الان ی چیزایی فهمیدم که اصلا ناراحت نیستم

مادرش وقتی مرد واقعا ناراحت شدم ولی الان ی چیزایی فهمیدم که اصلا ناراحت نیستم

منم برا مرگ پدرشوهرم ناراحت نیستم و حلالش نمیکنم چون دختر عوضیش حاصل تربیت خودشه و هنوزم که هنوزه دست از سرمون برنداشته. ی نوه یتیم داره که از خودمون بیشتر هزینشه و هیچکس به جز شوهر من خرجشو نمیده چون باباش برای بقیه بچه هاش همچین وظیفه ای تعیین نکرد

درسته شوهرم الان آدمه ولی ی زمانی اذیتم کرد از سر نفهمی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم برا مرگ پدرشوهرم ناراحت نیستم و حلالش نمیکنم چون دختر عوضیش حاصل تربیت خودشه و هنوزم که هنوزه دس ...

چه فایده.اول زندگی باید آدم باشن که ...

مادرش نزاشت خونه مون عوض کنیم حلال نمیکنم

چه فایده.اول زندگی باید آدم باشن که ...مادرش نزاشت خونه مون عوض کنیم حلال نمیکنم

آره اولش نفهمن. البته ما که تا این آفت تو زندگیمون هست تمومی نداره منظورم برادر زاده یتیمشه. حداقل ماهی ۳۰ میلیون خرجشه. ما داریم چیزی ازمون کم نمیشه ولی بازم راضی نیستم چون بقیه عموها و عمه هاش حتی ی نواربهداشتی براش نمیگیرن! مگه این فقط برادر زاده همین ی نفره؟ اینا ارث پدرشوهرمه خودش که خیری نداشت الانم که شرش کنده شده باز وارث گذاشته که اذیت کنه. اون زمانا به شوهرم میگفت باید نصف اموالت رو بدی به این!!!!!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40