2777
2789

برای اینکه زودتر به درآمد برسید و درآمدتون سریع‌تر افزایش پیدا بکنه باید کارهای زیر را انجام بدید👇👇

۱- قبل از اینکه کارو شروع کنی اول یاد بگیر، مطالب سایت و کانال آموزش رو مطالعه کن، این قدم اوله و از همه چیز مهمتره

۲- روزی یک بار وارد سایت یا اپلیکیشن شو و تبلیغاتی که بهت داده رو کلیک کن، اولش کمه ولی به مرور با فعالیتت زیاد میشه (( کارهایی که توی کانال آموزش توضیح داده شده انجام بدی خیلی سریع درآمدت میره بالا))

۳- از خدماتی که کارسود داره استفاده کن مثل شارژ، اینترنت و بقیه خدماتی که به زودی اضافه می‌شه

۴- کارسود و بیمه یک سری طرح‌های درآمدی دارن که اگر اون‌ها رو فعال بکنی آمدت خیلی سریع‌تر افزایش پیدا می‌کنه، این طرح‌ها رو می‌تونی از قسمت داشبورد وارد بشی و ببینی و اگر دوست داشتی که سریع‌تر به درآمد برسی، می‌تونی فعالشون کنی البته مبلغشون هم خیلی ناچیزه، اینم بگم به هیچ عنوان اجباری برای فعال کردنشون نیست، اگر دوست داشتی می‌تونی فعالشون کنی(( توصیه من به شما اینه که حتماً فعالشون کنی خیلی تاثیر داره در روند رشد درآمدت، همشون پول یه ساندویچم نمی‌شه ولی خیلی بهت کمک می‌کنه))

۵- شما یک کد دعوت داری، اگر این کد رو بدی به افراد مختلف تا با کد دعوتت ثبت نام کنند، در اصطلاح عامیانه بشن زیر مجموعه شما، درآمدت خیلی سریع‌تر افزایش پیدا می‌کنه، افرادی که با کددعوتت ثبت نام کنند هر زمانی هر فعالیتی انجام بدن توی کارسود، شما پاداش فعالیت اون‌ها رو می‌گیری، توی کانال آموزش در موردش توضیح داده شده، خیلی کار راحتیه مطالعه کن خودت متوجه میشی البته اینم بگم که این هم اختیاریه اگر دوست داشتی سریع‌تر درآمد کسب کنی و سریع‌تر به درآمد برسی این کار رو می‌تونی انجام بدی

نکته مهم: 

🔹️کارسود در حال تکمیل خدمات و طرح‌های درآمدیشه و از ۱۰۰ درصد طرح‌ها و خدماتش  فقط ۵ درصدش فعلاً فعاله، بعد از فعال شدن اون‌ها، درآمدها به شدت افزایش پیدا می‌کنه پس یکم صبور باشید اینجا بزرگترین فرصت زندگی هممونه

🔹️توضیحات تکمیلی مواردی که گفتم رو در کانال آموزش حتماً مطالعه کنید

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم