2777
2789

سرتا پامو طلا گرفته کارت بانکیم زیر ۱۰۰ میلیون نیس 

صبح تا خود شب مشغول تجارت و کارشه 

منم چندتا بچه دارم تو خونه بزرگ ویلاییمون دارم زندگی میکنم بچه هام تو حیاط بزرگمون دارن دوچرخه بازی میکنن چون خیلی ناز نازی ام نهار براشون پیتزا میگیرم نظافتچی اومده یه دستی ب خونم بکشه برای شبم ک ۴۰ تا مهمون دارم غذا هم میپزه و تا اخر شب میمونه و کمکم میکنه شوهر خشک و بی محبت پولدارم زنگ میزنه که ۳ نوع غذا بگو درست کنه هاا میگم باشه (بغض ) خبری از بیرون خونه ندارم ماه ب ماه مسافرتمو میرم اصلا نمیدونم قیمت میوه و گوشت و مرغ چنده 

هیچ مسئولیتی گردنم نیس  تنها دغدغم ژل و بوتاکس و خرید لباسه ........ بغض بغض بغض

ولی 

الان عاشق شوهرمم  براش ناراحتم  ک نمیتونه خیلی کارا ک دوس داره برامون بکنه 

واقعا ک پول باعث خوشبختیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دخترم اگه پسر بودم میگرفتمت

تاجرم هستم😞😂

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

حالا چرا تنها دغدغه ات این چرت و پرتاست

نمیشه یه سرمایه بده تو هم یه بیزنس یا مهارتی رو شروع کنی.اینجور که تو گفتی عملا بی مصرف میشی که

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

این تصورات و قبل ازدواج هم داشتی؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
حالا چرا تنها دغدغه ات این چرت و پرتاستنمیشه یه سرمایه بده تو هم یه بیزنس یا مهارتی رو شروع کنی.اینج ...

اخ چقدر دوس دارم یه زن وابسته ب مرد پولدارم باشم