2777
2789

سلام دوستا اول درباره بابلیمینال بگم که یه فایل صوتیه که رو ناخود اگاه تاثیر میزاره (اگه باور ندارین از لحاظ علمی ثابت شده میتونید تحقیق کنید) امروز به یه خانم که نیاز داشت پیشنهادش کردم ولی یه خانمی دیگه با تمسخر رفتار کرد بچه ها واقعیه 

نتیجه خودتو بگو

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بدونم برا چی انجام دادی؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

اره عزیزم برای بینی صاف و پوست صاف و برای رشد مو و افزایش قدو..

مرسی توضیح دادی❤️

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

رایگانه یعنی

اره عزیزم تو کانال ایتاعه شما یه سرچ تو گوگل بزن سابلیمینال ایتا برات میاره کانال اولی هرروز نتایج میزاره همه ساباشم رایگانن حتی ساب چهره دلخواه

نمیدونم اگه اعتقاد ندارین برین تحقیق کنید یا از هوش ممصنوعی راجبش بپرسید

بحث اعتقاد نیست بحث حقیقته

بعد خب آدم برای مسائل علمی که از هوش مصنوعی کمک نمی گیره حداقل چت جی بی تی

چیزی که علم می گه اینکه فرکانس های صوتی می تونن روب عملکرد زیستی افراد موثر باشن ولی نثلا نه اینکه یه پادکستو بذاری هی گوش کنی مثلا توی زندگیت موفق بشی یا قیافت تغییر کنه

ببخشید اینقدر تجاوز می کنم به چیزی که بهش اعتقاد داری ولی خب چون خودت داری به بقیه پیشنهادش می کنی گفتم شاید بد نباشه منم نظرمو بگم