2777
2789
عنوان

جایگزین چهار شنبه سوری جای ترقه و آتش بازی چی باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيلي واضح گفتم كه، خوب اگر برداشته نشه فرداش برگردن مثلا متوجه ميشن صاحبخونه مسافرتي جاييه ميان دزدي

واي عجب ذهن خلاصي دارن

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
خب فهمیدم ولی وقتی نباشیم چجوری بیاییم برش داریم اگه هم باشیم که تادرو باز کنی خودش میفته

وقتي فرداش بيان و تبليغه سرجاش باشه ميفهمن مسافرتي ميان دزدي ولي اگه خونه باشي ميفته ميفهمن خونه اي

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
وقتي فرداش بيان و تبليغه سرجاش باشه ميفهمن مسافرتي ميان دزدي ولي اگه خونه باشي ميفته ميفهمن خونه اي

منم که همینو گفتم که😧😧😧😧🙊

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

هرکسی از خانواده خودش شروع کنه به بچه ها اطرافیانش بگه بجا ترسوندنو شبیه سازیه میدونه جنگ بیاین مصه قدیما دوره هم خوش باشیم. والا ادم از ۶عروب به بعد جرات نمیکنه حتی کاره صروری هم داشته باشه ۴شنبه سوری بزنه از خونه بیرون. پارسال بچم نوزاد بود اومدیم اخره شب برگردیم خونمون یهو یه خدا بی خبر چنان نارنجکه دس سازی ۱۰ متر پایین تر زد به یه ساختمون که همه جا دوده سیاه بود انگار دشمن بمب زده. منم نزدیک بود بچرو وسطه خیابون ول کنم زمین.

ما هرسال میریم یه باغی دشتی اتیش روشن میکنیم اهنگ میزاریم میرقصیم واش میخوریم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
واي عجب ذهن خلاصي دارن

اتفاقا ذهنشون خلاص نيست،تو فيلما نديدي ميان يه چيز ميزارن وسط در يه چيز ظريف ولي الان راه بهتر ياد گرفتن كسي شك نكنه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

هرکسی از خانواده خودش شروع کنه به بچه ها اطرافیانش بگه بجا ترسوندنو شبیه سازیه میدونه جنگ بیاین مصه ...

ما تاپارسال خودمون وسط حیاط اتیش درست میکردیم کل فامیل جمع میشدیم

مهمونی میگرفتیمو و از اتیش میپریدیم

امسال ولی بخاطر بچه هامون که کوچیکن نشستیم خونه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم که همینو گفتم که😧😧😧😧🙊

منطوره دوستمون این بود کاغذو بندازید زمین که دزدا فک کنن طرف خونست. اگه بمونه دزدا میفهمن که چنروزه کسی داخل نرفته که کاغذ بیوفته زمین و با خیاله راحت دزدی میکنن

خب فهمیدم ولی وقتی نباشیم چجوری بیاییم برش داریم اگه هم باشیم که تادرو باز کنی خودش میفته

واي چقدر ماشالا تيزي ، گفتم اگر در خونه همسايه كسي ديدين بردارين، به خدا خيلي واضح گفتم چرا درست نميخونيد 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷