2777
2789

۱۹سالمه وزنم۴۹/۵۰ کیلوعه‌چرا هرچی میخورم‌چاق نمیشم با اینکه اشتهام زیاده عصر ها هم سیب زمینی سرخ کرده یا ابپژ میخورم بعضی وقتها

قدمم بلند نیست ..چی بخورم‌چاق بشمم

وبلاگ شخصی🔗  تاوان فَهمیدن دَرده🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

چه اصراری داری الکی خودتو چاق کنی؟؟ دلیلش اینه خیلی جوونی و سوخت و ساز بدنت بالاست اگه خودتو اینجوری عادت به خوردن بدی سنت بره بالا نمیتونی کنترل کنی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
۱۶۵ اینام

باید کالری شماری کنی 

همه لاغرا فکر میکنن زیاد میخورن 

ولی وقتی کالری شماری میکنن میبینن هیچی نمیخوردن

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...