2777
2789

تروخدا بیایین

بابام چند مدتیه به مامانم خیانت می‌کنه من میدونستم ولی به مامانم نگفتم ناراحت نشه الان خودش فهمیده زنه دیشب بهش پیم داده بود گوشی بابام دستش بود مامانم هم دید اسکرین گرفت ولی بابام نمیدونه مامانم فهمیده خیانت کرده بهش

مامانم گفت امشب به بابات میگم بابامم خیلی عصبیه میترسم مامانمو بزنه تروقران بیایین بگین چیکار کنم کل تنم میلرزه😭😭😭😭😭😭😭

مامانم گفت طلاق نمیگیرم که یه زن دیگه بیاد خونمون بشینه چون مامانم زمین و طلا و همچیو برای بابام فروخت 

تروخدا بیاین بگید چیکار کنم

خودمونم سه تا بچه ایم نمیتونیم بریم خونه مامان بزرگم بمونیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از مامانت طرفداری کن ..چی بگم والا نمیدونم مردا تو پیری هم ول کن نیستن

هممونو میزنه 

مامانم یبار تصادف کرد پاش شکست یبار هم با بابام دعوا کرد زد تو چشمش

میترسم بدجوری بزنتش منم نمیتونم کاری کنم میترسم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میگم جمعه بریم خونه مامان بزرگم اونجا بهش بگو دعوا هم شد دایی ها هستن نمیزارن کتک بزنه میگه نه

خب وقتی طلاق نمی گیره شما کجا برین؟

میگه میخوام ابروشو ببرم 

میگم نگو بهش مدارک جمع کن کم کم بعد طلاق بگیر میگه من اینهمه کار نکردم و همچیزمو نفروختم یکی دیگه بیاد تو خونم

تا جایی که میتونی طرف مادرتو بگیر درکش میکنم از ته وجودم الان شرایط روحی مناسبی نداره سعی کن کنارش ب ...

میدونم خیلی احساساتیه 

دعوا شد چیکار کنم خواهر برادرمو ببرم اتاق دلداری بدم مامانمم بمونه زیر کتک بابام؟😭😭

بی راه نمی گه....

پس چیکار کنم بشینیم خونمون بشینیم این اقا بره خیانت کنه؟ میگم مهریه بزار اجرا طلاق بگیر میگه چیزی به نامش نیست که بخواد مهریمو بده (خونه و ماشین به نام مامان و بابام نیس، بابام خودش نزد)