2777
2789
عنوان

همسرم گفت زبونت عین زهرماره

308 بازدید | 16 پست

دوروزه مدام دعوا داریم 

اعصابمو بهم ریخت منم گفتم تو غریبه ای واسم حالا اونم میگه قلبمو شکوندی و حرفت زشت بود و... و دوباره دعوا شروع میشه

حال پدربزرگ همسرمم بد شده رفت بیمارستان پیشش اومد خونه قبل از این که بره 1 ساعت فقط گریه میکردم بخاطر حرفاش 

حالا اومده میگه مادرم گریه میگرد نمیتونیتم حتی نگاش کنم دلم براش میسوزه منم گفتم هرروز اشک منو در میاری پس من همون غریبم که تا قبل رفتنت حالم بد بود و اشک میریختم و تو خیالت نبود 

بهم گفت زبونت عین زهرماره و میخواست باهام دردودل کنه میگفت شرایط خاصه الان نتونستم به حرفاش گوش کنم 

تازه عروسی کردیم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا حرفتم بد نبوده اما اون حالش خوب نبوده یه خرده هم دیگرو درک کنین

خیلی غیر قابل تحمل شده روی اعصابم میره منم مدام بهش میگم ازت بدم میاد تو بدبختم کردی من با تو ارامش ندارم

همین یه هویی ها،کار دست آدم میده و فاصله میندازه

اونجا یعنی بعد از 2 روز دعوا بغلش میکردم ؟چطور بتونم اخه قلبمو شکونده بود چون گفتم تو غریبه ای برام و حالا میگفت نتونستم گریه مادرمو ببینم 

نمیدونیم سر چی دعوا کردید ،ولی تند نرفتی؟ برام غریبه ای خیلی مفهوم بدی داره و اینکه ۲ بار تکرارش کرد ...

من درک نمیکنم چرا بده ؟

مریض بودم یه زنگ نزد بهتر شدی یا نه 

و اومد خونه طلبکار که چرا دیروز پدرم زنگ زد مادرم  گریه  میکرده کلاستو بیخیال نشدی بری پیشش منم منفجر شدم که