2777
2789
عنوان

گند زدم به رژیمم😭😭😭

344 بازدید | 28 پست

یه بسته ویفر خوردم 

یه کیک

۵ قاشق برنج ناهار خوردم

من قرار بود کربوهیدرات نخوردم کلا

وای خدا 

چند روزه همه اش چیت میکنم 

چند روز قبل ام فست فود خوردم

دوست دارم کله خودم بکنم

حس میکنم ورزش ام بی اثر شد انقدر چیت میکنم

وزنم ۶۶ ۶۵ قدم ۱۷۰

اضافه وزن ندارم کربوهیدرات نمیخورم که شکم امم تخت بمونه

وزن ایده الی که دوس داری برسی چنده

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکال نداره ولی باید با خودت یه قرار جدی بذاری که دیگه نهوری 

بعدم از رو تلقین برو جلو

میدونم چه حسیه همینکه فکر کنی قراره رژیم بگیری هوس چیزایی که قبلا اصلا دلتم نمیخواست و میکنی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
همین الان اوکیه من همین بدن نگه دارم خوبهبیشتر هدفم عضله سازی و کم کردن چربی بدنهترازو مهم نیست

باشگاه نرفتی یعنی

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

آخه کربوهیدرات تا کربوهیدرات داریمسیب زمینی اینا خوبهنه به مشت قند که من خوردم

قند مصنوعی بده ولی قندای دیگه نه وای ولی این اراده ای که داری واقعا خوش به حالت من اصلا حتی قصد رژیمم ندارم

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

از فردا حذف میکنم

ببین من چاق نیستم حتی از دید نی نی سایتیا لاغرم هستم، قدم ۱۶۶-۷ و وزنم ۵۴ هست، سالها حدود ۵۰ بودم، اخیرا به ۵۷ هم رسید، خودم دوست ندارم بنظرم ادم سبک تر باشه هم سالم تره هم کم سن تر بنظر میاد، به خودم تلقین کردم، سر کار میرم ناهار نمیخورم میگم ناهار بخورم خوابم میگیره، عادت کردم دیگه الان! عملا خیلی وقتا تا ۲،۳ عصر فقط کافی میخورم بعضی وقتام‌کلا تا شام چیز خاصی نمیخورم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.