2777
2789
عنوان

گند زدم به رژیمم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته؟؟؟

والا من که رژیم نمیگیرم اینم در حد اطلاعات عمومیه هر مربی ورزشی رو ببینی و هرکی رژیم گرفته میگه 

شما خواستی رژیم بگیری حتما از دکتر یا حداقل چت جی پی تی بپرس حذف کامل یه ماده غذایی برای بدن خوب نیست خب

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

والا من که رژیم نمیگیرم اینم در حد اطلاعات عمومیه هر مربی ورزشی رو ببینی و هرکی رژیم گرفته میگه شما ...

من نیاز به رژیم ندارم اما کارب فقط قمد داره و هیچ حاصیتی هم نداره که حذفش ضرری به بدن برسون!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ببین من چاق نیستم حتی از دید نی نی سایتیا لاغرم هستم، قدم ۱۶۶-۷ و وزنم ۵۴ هست، سالها حدود ۵۰ بودم، ا ...

ببین اگه ورزش نمیکنی و عضله نداری حق با توعه

ولی اگه ورزش کنی چون عضله ای هست بدنت 

تو سایز کمه ولی وزنت زیاده

مثلا من خودم مدیوم و اسمال می‌پوشم ولی ۶۶ کیلو ام

ببین اگه ورزش نمیکنی و عضله نداری حق با توعهولی اگه ورزش کنی چون عضله ای هست بدنت تو سایز کمه ولی وز ...

اتفاقا من ۴ روز در هفته باشگاه میرم 

یه عکس نمیتونی بذاری ؟

نه عزیزم تو سایت عمومی دوست ندارم

ولی من xs میپوشم بعضی برند ها هم xxs میپوشم

ولی نه که فکر کنی صافم نه، اصلا! هرچند باسن خیلی بزرگ و رون چاق اصلا دوست ندارم 

نه عزیزم تو سایت عمومی دوست ندارمولی من xs میپوشم بعضی برند ها هم xxs میپوشمولی نه که فکر کنی صافم ن ...

اوه پس خیلی ریز و ظریفی 

ظریف شیک تره 

من خودم بدنم توپره 

اوه پس خیلی ریز و ظریفی ظریف شیک تره من خودم بدنم توپره

هر کشی یه سلیقه ای داره ولی درسته من ظریف بیشتر میپسندم ولی فقط موضوع پسندیدن نیست، فرز تری، سرحال تری، گاهی هم دلت بخواد چیزای هوسی بخوری چون جا داری به جایی برنمیخوره! من کلا از همیشه کم غذا بودم اینه که معدم کوچیکه، رستوران یرم پیش غذا بخورم سیر میشم به غذا نمیرسم! الانم سنم کم نیست ۳۸-۹ سالمه، از ۳۵ سالگی قشنگ محسوس پایین اومدن سوخت و ساز بدنم و حس کردم برای همین بیشتر حواسم هست وزنم نره بالا

هر کشی یه سلیقه ای داره ولی درسته من ظریف بیشتر میپسندم ولی فقط موضوع پسندیدن نیست، فرز تری، سرحال ت ...

چقدر خوب خوشم میاد از خانوم هایی که به هیکل همه چیز اشون اهمیت میدن

من سنم کمه ولی تو سن شما که یه خانوم جا افتاده بشم دلم هیکل کلاسیک و ظریف میخواد

همینجوری ادامه بدید❤️

من نیاز به رژیم ندارم اما کارب فقط قمد داره و هیچ حاصیتی هم نداره که حذفش ضرری به بدن برسون!

نه بابا قند مصنوعی رو نمیگم که منظورم کربوهیدرات های طبیعی هست البته حالا تو تخصصی تر بپرس

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

نه بابا قند مصنوعی رو نمیگم که منظورم کربوهیدرات های طبیعی هست البته حالا تو تخصصی تر بپرس

عزیز کارب، یعنی نون، سیب زمینی، برنج و امثالهم! اینا تو بدن تبدیل میشن به قند! دلیلشم همینه میگن برای دیابتی ها اینا بده

عزیز کارب، یعنی نون، سیب زمینی، برنج و امثالهم! اینا تو بدن تبدیل میشن به قند! دلیلشم همینه میگن برا ...

آره حالا شایدم من اشتباه میکنم دیگه راجع بهش اطلاعات تخصصی ندارم حرفامم در حد شنیده هایی بود که از بچگی شنیدم