2777
2789

انقده ورزش کردم غذامو کم میکنم اونم بی فایده خسته شدم 

یک کیلو کم کردم از ذوق رو به مرگ بودم 

دیروز تو اون گرما ۳ ساعت پیاده روی کردم 

غذا کم کشیدم 

الان خودمو کشیدم دیدم۲ کیلو اضافه کردم 

اخه چرا😭😭😭 

دارویی چیزی میدونید بگید

امضامو بخون ❌خودم و خواهرم عروسیمممم👰🏻 عاشق اقای م 💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

چندکیلویی مگه

قد۱۶۰ وزن۶۷ از  سینه و پهلو چاقم 

امضامو بخون ❌خودم و خواهرم عروسیمممم👰🏻 عاشق اقای م 💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرروز خودتو نکشقبل پریودی وزن فرق میکنهوقتی پریودت تموم میشه خودتو وزن کنو غذات رو هم خیلی گم نکن بد ...

چیکار کنم لاغر شم😥

چیکار کنم لاغر شم😥

انقد استرس نداشنه باش

ورزش گه میکنی

غذات رو هم به موقع یخور و وعده حدف نکن

پروتئین کافی بخور. صبحونه تخم مرغ بخور

خودتو تقویت کن

فقط هم بعد از تموم شد پریودی خودتو وزن کن

در نهایت با دو کیلو جاق و لاعر بودن انفاقی نمیفته.  انقد به خودت فشار نیار و از این روزات لذت ببر

...