2777
2789

اسم ما خواهر شوهر ها بد در رفته تاپیک پربازدید زنه میخواد خودشو واسه دوتا چیپس پاره کنه جمع کن خودتو بابا مادرش زحمتش رو کشده اون همه سال بزرگش کرده که بعد یک دختر از نا کجا اباد بیاد بگه حق نداری واسه مادرت خرج کنی طلبکارم هست چرا دروغ بهم گفته والا انقدر که تو پاچه میگیری معلومه راستشو نمیگه

کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.و الان هم این دستم هستش بقیه کاربری ها به درخواست خودم تعلیق هستن لطفا تو پستا با اون کاربری های قبلی تگ ام نکنید هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده.خانم های محترم سایت نظر من با شما تو خیلییییی موادر متفاوت هست اگر توان گفتگو به روش مسالمت امیز را ندارید راه باز است و جاده دراز رفع زحمت کنید به جای بی احترامی البته بلا نسبت شما خانم های مودب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسری خودش عقد کرده مونده پولش جورنشده عروسی بگیرههمون دوتا چیپسم زیادیه ازش بگیرناز زمین به آسمون می ...

با اون دو بسته چیپس نه کسی ندار میشه نه پولدار کسی هم تقاضا ازش نکرده نوشته خودش رفته گرفته

کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.و الان هم این دستم هستش بقیه کاربری ها به درخواست خودم تعلیق هستن لطفا تو پستا با اون کاربری های قبلی تگ ام نکنید هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده.خانم های محترم سایت نظر من با شما تو خیلییییی موادر متفاوت هست اگر توان گفتگو به روش مسالمت امیز را ندارید راه باز است و جاده دراز رفع زحمت کنید به جای بی احترامی البته بلا نسبت شما خانم های مودب

با اون دو بسته چیپس نه کسی ندار میشه نه پولدار کسی هم تقاضا ازش نکرده نوشته خودش رفته گرفته

نوشته بود من خرج ها رو مینویسم

و. پنهانی هم مادرش پول میده من که نمیدونم 

ولی خب لابد یه چیزی هست که همچین احساسی کرده 

💍♥ i said yes