2777
2789

باخانوادش ی حیاط میشینیم کلا رابطه نداریم پیش خانوادش میشینه اصن خونه نمیاد حتی برای خواب هم پیش اونا میخوابه اصن ب من اهمیت نمیده انگار من وجود ندارم  من ازدواج دوممه بخاطر حرف مردم و بچم تحمل میکنم و یدونم خانوادم حمایت نمیکنن میگن خجالت میکشیم ازمردم.اگ بگین مجرد بامجرد چرادقت نکردی متاسفانه ماهم روستایی هستیم همه چیه منو میدونس من اصن دروغی براش نگفته بودم هزار بارم بهش گفتم بایکی مث خودت باش گف من تورو میخوام خانواده هامون مخالف ازدواج ما بودن.من بازم مشکلی ندارم هزاربارم گفتم اگ نمیخوای تموم کن لازم نیس اینکارارو کنی میگه خودت برو توافقی تموم کن منم واقعا چون حمایت نمکنن نمیتونم اینکاروکنم بنظرتون چیکارکنم لطفا برای من ی راهی نشون بدین خواهش میکنم ازتون🥲😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو برو خونه مادرشوهر حتی اگه قهری و هرچی ! برو بشین اونجا بذار بپزن بخور شبم‌همونحا بخپاب شوهرت هر جا بود توام همونجا جاتو بنداز حتی کنار مادرشوعر ! اونوقت خودشون میگن به پسرشون پاشو برو خونت 

ذکر یاودود خیلی جوابه . احتمالا مادرشوهرت دعایی چیزی گرفته

دعا واقعا تاثیر داره یا نه؟

من چند روزه ب فکر گرفتن دعا هستم چون دارم میبینم مردم با دعا چجوری دارن شاد زندگی میکنن و حرص نمبخورن

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

یکی از کاربرا درست گفت احتمال زیاد هست که یه بلایی سرش آوردن تا از تو سرد بشه

کم نیار جواب جادو جنبل رو فقط با دعا به درگاه خدا میتونی بدی...

بگرد تو نت باطل کننده سحر و جادو پیدا کن ...و دعاهایی هست که مهر و محبت بین زن و شوهر رو زیاد میکنه

۱۵ سال پیش وقتی ازدواج کردم آنقدر دشمن داشتم نمیدونم از کدوم برات بگم بلایی سر شوهرم آورده بودن که آدمی که تو نامزدی عاشق چهره من بود بهم میگفت خیلی زشتی هر جا میرفت میگفت و بی دلیل کتکم میزد و میگفت باید بری خودت طلاق بگیری 

دادگاه برد منو همینطوری ولم کرد تو دادگاه برگشت خونه در قفل کلیدو ازم گرفته بود مجبور شدم برم خونه بابام...تا یکسال درگیر دادگاه بودم مهریه نمیداد که خودم جدا شم یروز گفت بیا پیش مشاوره تعریف نمیکنم از خودم ولی قدم ۱۷۴ خیلی خوش اندام و زیبا هستم همینکه از در وارد شدم مشاور لکنت گرفت منو دید سریع گفت فکر کنم شوهرتون یچیزایی رو به من اشتباه گفته گفتم میدونم گفته من زشتم...گفت متاسفانه بله خندیدم گفتم حتما فکر کردی الان یه گوریل از در میاد تورو

دیگه مشاور نظرش برگشت سمت من فهمید شوهرم یه چیزیش میشه

خدا به من خیلی خیلی صبر عنایت کرده منم از درگاه خدا برنگشتم آنقدر دعا خوندم و زاری کردم تا یواش یواش جادو باطل شد الان حرف من براش سنده الان عشق زندگیش منم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
یکی از کاربرا درست گفت احتمال زیاد هست که یه بلایی سرش آوردن تا از تو سرد بشهکم نیار جواب جادو جنبل ...

خوب چ دعایی بخونم احه بخدا وقتی دوست بودیم همش از خوشگلیم میگف الان هرلحظه ازم ایراد میگیره نمیدونم پوستت تیره هس قشنگ نیستی پیری از اونم ۳ سال کوچکم