2777
2789
عنوان

زن علیه زن بیداد میکنه

247 بازدید | 19 پست

شوهرم جلو چشم دو تا زن داشت منو میکشت 

بهشون گفتم بیاید شهادت بدین 

میگن شوهر ما اجازه نمیده شهادت بدیم 

خب مشخصه مردا پشت هم هستن 

ولی زن ها اصلاااا 

میگن شوهر ما اجازه نده نمیتونیم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خانوما کی بودن؟

همسایه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

چقدر بی انصافن بابا برو یه شهادت بده میمیری

میگه از شوهرت میترسیم 

اتفاقا باید برن که یه تلنگرم بشه برای شوهر خودشون که حواسشون رو جمع کنن

اینا نرن فردا پس فردا از شوهر خودشونم کتک می‌خورن چون با خودشون می‌گن اینا که نه پشت هم رو می‌گیرن نه اعتراضی .. هیچ

البته کم نیود زنایی که ازشون همایت کردی بعد که دوباره گل و بلبل شد طلبکارشدن که چرا دخالت کردین تو زندگیمون

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36