2777
2789
انقدر خارجی هایی هستن که میان ایران از این ببخشیدا گو.ه .ها میخورن .اون ورزشکارا هم کم کاری بزرگهای ...

بله روسپی بوده ولی با یک نفرشون قرار بوده بره وقتی اومده دیده سه چهار نفری گوسفندای بی‌شرف ریختن سرش که صد البته که اونجا قانونشون قانون می‌گیرن چوب می‌کنن تو آستینشون

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
توپیچ شاهین صمدپورالان پست بودبایددیه بدن براقاتل دختربچه

اگه احساسات عمومی جریحه دار بشه صندوق دولت دیه رو میده مثل الهه و قتل هایی که خیلی رسانه ای میشه

اگرم اولیای دم توان مالی نداشته باشن میتونن درخواست بدن به رئیس قوه قضائیه که دستور بده  صندوق دولت پرداخت بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تو میدون

وای یادم افتاد .

از بچه طفل معصوم چقدر لخته اومده بود.

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

حتی اگه لخت هم کسی بیرون بره کسی حق تجاوز نداره مگه جنگله من منکر حجاب نیستم حجاب خوبه برای ارزش و ...

هر دو طرف باید تربیت بشن واقعا. هر دو گناهه. چه فرقی می کنه. اینجا یه بچه مظلوم و معصوم یه حیوان بهش تجاوز کرده. 

جای دیگه بعضی زنها با عشوه و بی بند و باری و عرضه کردن خودشون مردها رو به دام میندازن یه خانواده رو از هم میپاشونن

خب مادرش مقصر بوداز باباش طلاق گرفت صیغه یه نره خر شد اونو با بچش تو خونه تنها گذاشتبچه ی کوچیک و بی ...

جالبه هر اتفاقی اخرش زنا مقصر و بدهکارن 

اینهمه زن مطلقه با فرزند ازدواج مجدد . همشون به بچه هاشون تجاوز میشه ؟

چرا انقدر زنستیزین 

انقدر خارجی هایی هستن که میان ایران از این ببخشیدا گو.ه .ها میخورن .اون ورزشکارا هم کم کاری بزرگهای ...

ببین در مورد این موضوع تروخدا اینطوری نگو اصلا جای توجیه نداره این قضیه اوکی دختره خودش اومده غیرت و رگ مرد ایرانی کجا رفته که سه تایی باهم رابطه داشته باشن؟ خاک بر سر همچین مردی حتی اگه دختره خودشو تقدیم کرده باشه اصلا دیگه این حرفو نزن مقصر اون مردای ایرانی بودن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

هیچ ربطی نداره پوشش هیچ کسی نشونه‌ای جایگاه و ارزشش نیست مگه تو کشورهای خارجی که حجاب ندارن زناشون ج ...

کسی که ادعای مسلمان بودن داشته باشه باید همه ی شرایط مسلمان بودنو رعایت کنه که یکیش حجابه وگرنه حرف شما درمورد زنای خارجیکه هیچ ادعایی ب مسلمان بودن ندارن و ججابی هم ندارن درسته 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

در هرصورت ب عنوان تجاوز شناخته شد 

اینقدر قتل و تجاوز تو کشور زیاد شده ک حد نداره نمیزاره ادم مخصوصا خانوما احساس امنیت کنن مگه همین چند وقت پیش ی حرومزاده ب الهه حسین نژاد تجاوز نکرد بخدا اینقدر زیاده ک حد نداره اینا تازه مواردی ان ک رسانه ای میشن حساب کن چقدر اتفاق دیگه اس ک یا بخاطر ترس از آبرو یا .... خبر دار نمیشیم

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

جالبه هر اتفاقی اخرش زنا مقصر و بدهکارن اینهمه زن مطلقه با فرزند ازدواج مجدد . همشون به بچه هاشون تج ...

مگه من با همشون بودم؟

صحبتم این خانوم بود

اتفاقا من خیلی مردستیزم

اما این موردا استثنا هست

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب مادرش مقصر بوداز باباش طلاق گرفت صیغه یه نره خر شد اونو با بچش تو خونه تنها گذاشتبچه ی کوچیک و بی ...

زن علم و غیب داشت؟ فکر کن شرایط خودت اینطوری بود بازم این حرفو میزدی؟ 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

زن علم و غیب داشت؟ فکر کن شرایط خودت اینطوری بود بازم این حرفو میزدی؟

وای چی میگییید؟؟

ادم وقتی از شوهرش جدا میشه هنوز عده اش تموم نشده یه نره خر بدون شناخت میاره تو خونش دیگه باید عقلش برسه بچه به اون کوچیکی رو تنها نزاره باهاش

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله روسپی بوده ولی با یک نفرشون قرار بوده بره وقتی اومده دیده سه چهار نفری گوسفندای بی‌شرف ریختن سرش ...

با دو نفر اوکی بوده

نفر سوم اومده .

کلا ۴ نفر بودن .یه نفرشون هم تبرئه شده .

از این که اونا بسیییییار بی شرف و هول بودن و غرور و ملیت مارو خدشه دار کردن شکی نیست .

ولی اون خانوم روس.پی هم کارشو کرده و پولشو گرفته بعد پلیس خبر دار کرده.

بحث من چیز دیگه ایه .

میگم تو یه جامعه ی ۹۰ میلیونی هر نری هر غلطی کرد ربطش به ملیت ندید .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

کسی که ادعای مسلمان بودن داشته باشه باید همه ی شرایط مسلمان بودنو رعایت کنه که یکیش حجابه وگرنه حرف ...

دین تابع جغرافیاست پس هیچ بچه‌ای که توی ایران یا کشورهای مسلمون متولد می‌شه با خواست خودش اسلام نمیاره چون پدر و مادرش مسلمون بودن توی شناسنامه‌اش از بدو تولد می‌زنه دین اسلام شریعت شیعه یا سنی هیچ انتخاب دیگه‌ای نخواهد داشت چون خودش دنبالش نمیره و انتخاب نمی‌کنه مثل گرجستان و مثل تاجیکستان و اینا نیستش که دو تا ۱۸ سالگی دین نداشته باشی بعد از اون خودت انتخاب بکنی که چه دینی رو می‌خوای یا مثل کشورهای خارجی نیستش که اگر بخوای دینت رو عوض بکنی و مشکلی هم برات پیش نیاد و.. پس لطفاً ربطی به این قضیه دین ندید مورد دیگه رو گفتم اگر قرار باشه پوشش زن‌ها باعث تحریک بشه چرا فقط مردای ایرانی هستند که مثل آلت‌های سرگردان متعفن تو کوچه و خیابون باید تحریک بشن چطور مردای خارجی انقدر که می‌بینن یک دهم مردای بی‌لیاقت ایرانی تحریک نمی‌شن دلیلش می‌دونی چیه چون زنای گوسفندی اومدن بهشون گفتن شما نمی‌تونید غریزه‌تونو کنترل بکنید یه عده زن گوسفندی مردا رو گوسفند بار میارن و تربیتشو میدن و ولشون میدن تو این جامعه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...