2777
2789

کاش این تاپیک اون زن های ضد زنی بخونن که میگن اگه لباس مناسب داشته باش بهش تجاوز نمی‌شد بلکه به خودشون بیان خجالت بکشن و اگر پسر بچه ای دارند درست تربیت اش کنند 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چون از بچگی مادراشون فکر کردن چون پسر زاییدن هر غلطی کرد حق داره و بهشون بها میدادن و تو سرشون نمیزد ...

دقیقا ادب و تربیت نمیشن 

چه تعداد دختر توسط دوست پسراشون مورد تجاوز قرار میگیرن و صداشون در نمیاد 

از ترس زنهای سمی که سگهای دست اموز مردسالارین چیزی نمیگن و دچار اسیب میشن 

حتی در فامیل دقت کنید پسرها پررو گستاخ تنبل طلبکار حق بجانبن و خودشیفته . حتی حق خواهراشونو میخورن یا ارث بقیرو بالا میکشن 

شعارشون اینه هیچ چیز گناه و زشت نیست مگر زنی انجام دهد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای وحشتناکش میدونی کجاست بایدخانواده دیه بریزن تاقاتل اعدام بشه چه قانون مضخرفی داریم توایران😭😭😭 ...

همچین چیزی نیست هر دو مذکر بودن 

تو همچین قتل هایی مثل قتل الهه خود صندوق دولت هزینه رو میده 

چون از بچگی مادراشون فکر کردن چون پسر زاییدن هر غلطی کرد حق داره و بهشون بها میدادن و تو سرشون نمیزد ...

منم یه پسر کوچولو دارم خدا کنه بتونم درست تربیتش کنم خیلی استرس میگیرم برای طفلکم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
همون بچه که بهش تجاوز شد و کشته شد ؟جالبه ی اقایی دراینستا از تجاوز حمایت میکردمردای ایرانی به دخترا ...

بابا چه ربطی به ایرانی بودن داره آخه ؟

همیشه تو هر مسئله ای باید کشور خودتون و تحقیر کنید ؟

لجن بودن یه انسان چه ربطی به ملیتش داره ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

خوب چه فرقی داره چرابایددیه بدی براقاتل ومتجاوز

ی ماده از قانون هست ک میگه اگر جرمی انجام بشه ک باعث رعب و وحشت مردم و اجتماع بشه خود دولت دیه رو ب حساب میریزه برای قصاص مثه پرونده الهه حسین نژاد برای این پرونده هم ب احتمال زیاد همین رای صادر بشه

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌