2777
2789

همون بچه که بهش تجاوز شد و کشته شد ؟

جالبه ی اقایی دراینستا از تجاوز حمایت میکرد

مردای ایرانی به دخترا تجاوز میکنن و به قتل میرسونن الهه حسین نژاد 

به دخترای کره ایی تجاوز میکنن 

به پسر بچه ها تجاوز میکنن 

علاقه شدیدی به تجاوز دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا هر هفته یه خبر تجاوز و قتل از شهرهای کشورمون میشنویم ، این کثافتا چرا نمیرن با خرابای تو شهر ، چقد قاتل و روانی داریم ، فقط باید حواسمون به بچها باشه حتی با محارم هم تنها نباشن 

نر جماعت فکرش توی اونجاشه البته همشون نه

منم خیلی حالم بد شد تجاوز تو بچه ها زیاد شنیدم اما این خیلی حالم رو بد کرد اینکه دست و گوش بچه رو شک ...

وااای من تازه حالم بهتر شده بود آنقدر که دیروز حرص خوردم از خبرش و ناراحت شدم همش تصور میکردم چطوری تحمل کرده یا حسین مادرش چی

همون بچه که بهش تجاوز شد و کشته شد ؟جالبه ی اقایی دراینستا از تجاوز حمایت میکردمردای ایرانی به دخترا ...

چون از بچگی مادراشون فکر کردن چون پسر زاییدن هر غلطی کرد حق داره و بهشون بها میدادن و تو سرشون نمیزدن ، اینا فک میکنن تجاوز و آزار دیگران حقشونه 

متاسفانه فیلمهای پ ورن هم به اینها دامن میزنه

منم خیلی حالم بد شد تجاوز تو بچه ها زیاد شنیدم اما این خیلی حالم رو بد کرد اینکه دست و گوش بچه رو شک ...

جای وحشتناکش میدونی کجاست بایدخانواده دیه بریزن تاقاتل اعدام بشه چه قانون مضخرفی داریم توایران😭😭😭😭

میدونید قسمت دردناک است کجاست اینکه این اتفاقات نه از سمت همه مردها اما همیشه از طرف مرد هاست

کاش خجالت بکشید همتون مردهای ایرانی که ابروتون تو عالم رفته بااین کارهاتون

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
جای وحشتناکش میدونی کجاست بایدخانواده دیه بریزن تاقاتل اعدام بشه چه قانون مضخرفی داریم توایران😭😭😭 ...

نه هر دو مذکر هستند تفاضل دیه ندارند 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...