2777
2789
عنوان

بلاگر داریم اینجا

258 بازدید | 33 پست

کسی هس کمکم کنه؟تازه پیج زدم راجب روزمرگی دوقلوهام و کلیپای طنزه،ویو میخوره اندازه k۱۴ ولی فالو نمیکنن چیکار کنم

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

اینستا همینه باید کلی زحمت بکشی بلکه فالوت کننبه کارت ادامه بده و دلسرد نشو

عه واقعا😍البته تازه پیج زدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فالور زیاد دارم ویو ندارم باز

چجوری فالور جمع کرددی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینجا فکر نکنم

مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم برای همه همینه ایشالا پیشرفت بیشتر

ممنونم عزیزم انشالله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باید پول بدی به پیجهای دیگه تواستوری ازت تعریف کنن زبون بریزن بگن بچه هااین پیج دوست خوبمه  .فالوت کنن بعد تبلیغ بگیری یا خودتم مثل پیجهای دیگه پول بگیری تبلیغ پیجهای دیگه کنی یا پکیج و‌کلاس انلاین بفروشی یا خودت جنسی بیاری بفروشی جنس خودتو تبلیغ کنی یا چند تا روانشناسو دور هم جمع کنی مشاوره انلاین.

بلاگرای میلیونی اینجور فالور گرفتن 

یا فن پیج های زیادی بزنی  انقدر مردم ببیننت فالوت کنن 

اگر میخوای تواینستا باشی بازی و حاشیه سازیها و کلکهای اینستارو یاد بگیر 

باید پول بدی به پیجهای دیگه تواستوری ازت تعریف کنن زبون بریزن بگن بچه هااین پیج دوست خوبمه .فالوت ک ...

اخه پیج من راجب دوقلوهامه و کارهاشون نمیخوام اینقدر معروف بشم در حد مثلا ۱۰ هزارتا اینطوری کافیمه🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیجتو بده عزیزم😍

روزی دوتا پست بزار و توقف بینش ننداز 

استوری بزار کم کم فالو میکنن

یهو میبینی یکی از پستات میگیره ازش ۱۰ ۱۲ کا فالوور میگیری

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)