2777
2789
عنوان

فقط مامانایی ک بچشونو دیر از پوشک گرفتن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 62 پست
شورت آموزشی یه لایه مشمبا داره خونه تقریبا کثیف نمیشه و اینکه بچه میفهمه دسشویی کرده میگه ینی کاش بگ ...

شورت اموزشی بسیار بد و بیکیفیت هست

پوشک شورتی بگیر.۱ قصری تو حال بزار ۱ قصری تو اتاق بچه ۱ قصری تو راهرو نزدیک دیشویی

ی قصری تو حمام

دیگه بچه خودشو برسونه ب اینجاها. خودت گوشی کوک کن هر ۲ساعت بچه ببر ادرار کنه

برای مدفوع تو هر قصری ک  راحت بود بگو انجان بده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بهت یه راهکار میدم کتاب بخر صندلی توالت کارتون جیش کردن و اینابرو تلگرام با اینس تا آیدا خداترس ...

این دوره ها واقعا تاثیر داره؟؟

من دخترم ۲سال و ۴ماهشه اصلا همکاری نداره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
از همین سن ساعتی ببر سرویس بازی کنه آب بازی باز پوشک کن بیاد بیرون دو سه هفته ادامه بده کم کم دیگه ن ...

وای اخه اصلا نمیفهمه صحبتم هنوز یاد نگرفته.

چن باری بردمش بجاش با شلنگ دستشویی بازی میکنه 

منم آدم بی حوصلم کاش واقعا بشه 

لایک نکن خیرشو ببینی
چقد ب این کامنت همذات پنداری نیاز داشتم بچه من بعد اینکه کارشو میکنه میگه ک بشورمش

اصلا جای نگرانی نیست باور کن  با صحبت بچه خودش متوجه میشه ک بزرگ شده و نباید پوشک بپوشه  

همه ما اطرافمون داریم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

بچه چهار ساله دیگه متوجه میشه بهش بگی نیاز به شورت آموزشی نداره شورت آموزشی هم نم میده به هر حال ولی ...

ایشالا زود تموم شه این کابوسم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

من یهویی از پوشک گرفتم پسرامو دو تاشونم شورت اموزشی نخریدم 

شلوار ازاد که چسب نباشه بدون شورت پاش میکردم اولی ۳ـ۴روز طول کشید بفهمه دومیم اذیت میکرد اصلا نمیفهمید ۱ماهی طول کشید 

تند تند باید ببری دسشویی دیگه 

وای اخه اصلا نمیفهمه صحبتم هنوز یاد نگرفته.چن باری بردمش بجاش با شلنگ دستشویی بازی میکنه منم آدم بی ...

حوصله میخواد

اگه سرویس تو خونست بزار زمستون که عاقلتتر بشه

یه هفته سختی داره ولی درست میشهبگیرش شرت هم پاش کن نیم ساعت به نیم ساعت ببرش دسشویی. فرنگی هم براشون ...

بین اون نیم ساعتها چیییی باید بپرسم همش؟

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
شورت اموزشی بسیار بد و بیکیفیت هستپوشک شورتی بگیر.۱ قصری تو حال بزار ۱ قصری تو اتاق بچه ۱ قصری تو را ...

عزیزم قصری چیه

بین اون نیم ساعتها چیییی باید بپرسم همش؟

نه بپرسی لج میکنه

مثلا خوراکی جایزه چیزی بزاری بعد هر دستشویی بهش بدی

یا بهش بگی بیا منو ببر دستشویی یا بیا مسابقه بدیم تا دستشویی هر کی اول بشه برنده است. بازی بازی باید ببری

البته که روی نجس شدن وسایل حساس نباش اول آخر باس بدی همه رو قالیشویی و مبلشویی

شورت اموزشی بسیار بد و بیکیفیت هستپوشک شورتی بگیر.۱ قصری تو حال بزار ۱ قصری تو اتاق بچه ۱ قصری تو را ...

بین دوتا دسشویی چی باید بپرسم ک دسشویی داره؟

اصلا جای نگرانی نیست باور کن با صحبت بچه خودش متوجه میشه ک بزرگ شده و نباید پوشک بپوشه همه ما اطرا ...

آره خیلی میگم تو قراره بری مدرسه دیگ نباید پوشک داشته باشی