پسر من چن روز دیگ چهارساله تموم میکنه اما هنوز پوشک هست علت اینکه تا الان پوشکه چون از روز اول تا همین چند وقت پیش با وجود پوشک هزار بار تختشو فرش و مبلو کثیف کرده منم حساسم رو این چیزا حالا چن وقته تو دسشویی ک میشورمش جیش یا پی پی میکنه تصمیم دارم قبل تموم شدن تابستون با شورت آموزشی بگیرمش از پوشک نیاز ب دلگرمی دارم لطفا
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم شورت اموزشی بخر براش روی مبلتو کاور پلاستیکی بکش اگر میتونی فرشارو بجز یدونه جمع کن اونم روش ر ...
اره فقط امیدم به شورت اموزشیه
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
اگه به پاکی نجاست حساسی ی مدت با پوشک ببرش هر یک یا دو ساعت جیش کنهو خیییییلی تاکید کن تو پوشکت ماما ...
این راهم امتحان میکنم مرسی عزیزم
بچه چهار ساله دیگه متوجه میشه بهش بگی نیاز به شورت آموزشی نداره شورت آموزشی هم نم میده به هر حال ولی سختیش گذشته دیگه راحت از پوشک گرفته میشه
چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦 پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه. به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران
بگیرش شرت هم پاش کن نیم ساعت به نیم ساعت ببرش دسشویی. فرنگی هم براشون راحتره. یه هفته بیرونم نرو. دیگه کلا پوشک نخر تحت هیچ شرایطی هم نبند. بچه چهار ساله بزرگه سریع هماهنگ میشه
برای از پوشک گرفتن باید قید خونه رو بزنی تا چند وقتبخوای حساس باشی هم بچه هم خودت اسیب میبینینمنم حس ...
باورت میشه الانشم هیچ جایی تو خونه نیس نجس نکرده باشه فقط شلنگ گرفتم هیچ جا ب دلم نیس
فقط بهت یه راهکار میدم کتاب بخر صندلی توالت کارتون جیش کردن و اینابرو تلگرام با اینس تا آیدا خداترس ...
کتاب معرفی میکنی لطفا
باید و زمانی از پوشک بگیریم پسر منم یک ساله ۸ماهشه ولی نمیفهمه بعد شورت اموزشی چیه؟؟؟
شورت آموزشی یه لایه مشمبا داره خونه تقریبا کثیف نمیشه و اینکه بچه میفهمه دسشویی کرده میگه ینی کاش بگه
من پسرم ۴ ساله شد دیگه خودش گفت بریم دستشویی اصلا هم بعد اون خراب کاری نکرد خیلی ها گفتن واااای ب ...
چقد ب این کامنت همذات پنداری نیاز داشتم بچه من بعد اینکه کارشو میکنه میگه ک بشورمش
یعنی خودم همین روش یک ماه پیش دخترم رو گرفتمفقط با حرف زدنتوصیه کردن آموزش دادنجایزه و تشویق و دست ز ...
آخه میگن جایزه روش خوبی نیس