2777
2789
عنوان

فقط مامانایی ک بچشونو دیر از پوشک گرفتن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 62 پست
من یهویی از پوشک گرفتم پسرامو دو تاشونم شورت اموزشی نخریدم شلوار ازاد که چسب نباشه بدون شورت پاش میک ...

نیم ساعت یبار باید ببرم؟وسطشون باید بپرسم جیش داری؟

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت بزرگه

میتونه بمر بپر کنه؟ میتونه راحت مله بالا پایین کنه؟

اگه اره ک هر ۱.۵ ساعت ی بار ببر 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نه بپرسی لج میکنهمثلا خوراکی جایزه چیزی بزاری بعد هر دستشویی بهش بدییا بهش بگی بیا منو ببر دستشویی ی ...

اها درسته لجبازی هم ی ور قضیس

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
بچت بزرگهمیتونه بمر بپر کنه؟ میتونه راحت مله بالا پایین کنه؟اگه اره ک هر ۱.۵ ساعت ی بار ببر

اره همش در حال اینکاراس

اره همش در حال اینکاراس

خب هر ۱.۵ ساعت ی بار ببر

همش با خودت بگو جیش بچه تا ۴۰سالگی پاکه 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

باید دکتر تجویز کنه؟

۲سالو ۱۱ماهشه پی پیشو میگه جیششو نمیگه

از هممممهههههه چی هم سر درمیاره از دیالوگ های مختارنامه بگیر تا شمارش اعداد و خوندن شعر به هرکی میگم جیششو نمیگه میگن مگه میشه اینهمه بلبل زبونه

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

اره تند تند بپرس بگو جیش نکنی تو شلوارتا جیش فقط تو دسشویی 

گاهی میبینی میبریش میگه ندارم میاد بیرون جیش میکنه 

پسر من اوایل همینجوری بود یه کاری کن از پوشک بدش بیاد دیگه بگو کثیفه توشون مورچه رفته یا هرچی 

خب هر ۱.۵ ساعت ی بار ببرهمش با خودت بگو جیش بچه تا ۴۰سالگی پاکه

باشه  

اولاش انگار خودشونم استرس میگیرن نیازه که تند تند ببری بعدا میبینی ۴ـ۵ساعت نگه میداره

اره نظرم رو نیمساعته

دختر من دو سالو چهار ماهشه، مادرشوهرم بارها با زبون بی زبونی بهم گفته که تنبلی از مادره که بچه رو از پوشک نمیگیره، در صورتی که میبینه کارمندم و بچم هنوز کوچیکه، جاریم تا چهار سالگی بچشو پوشک میکرد چیزی هم نمیتونست بهش بگه، دخترم جدیدا نمیذاره براش پوشک ببندم ، گفتم منم چند روز که خونه هستم شروع کنم به از پوشک گرفتن، دستشویی فرنگی بچگانه رو آوردم وسط هال و گفتم هر وقت جیش داشتی برو رو صندلی بشین و تو شورت نزن، بچه هم باهام همکاری کرد و فقط دیشب که برق قطع بود انگاری یادش رفته بود شورای خیس شد، در ضمن منم روی خونه حساس نیستم چون روان بچم از هر چیزی برام واجب تره، خونه رو وقتی بچه اکی شد کلا میشورم و تمام 

ولی به قصری عادت ندین بهتره یه راست بره دسشویی جیش کنه وگرنه یه پروژه هم بعدا داری که به بچه بفهمونی ...

اره من دسشویی میبرمش همونجا هم موقع شستنش کارشو میکنه