پسر من چن روز دیگ چهارساله تموم میکنه اما هنوز پوشک هست علت اینکه تا الان پوشکه چون از روز اول تا همین چند وقت پیش با وجود پوشک هزار بار تختشو فرش و مبلو کثیف کرده منم حساسم رو این چیزا حالا چن وقته تو دسشویی ک میشورمش جیش یا پی پی میکنه تصمیم دارم قبل تموم شدن تابستون با شورت آموزشی بگیرمش از پوشک نیاز ب دلگرمی دارم لطفا
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من یهویی از پوشک گرفتم پسرامو دو تاشونم شورت اموزشی نخریدم شلوار ازاد که چسب نباشه بدون شورت پاش میک ...
نیم ساعت یبار باید ببرم؟وسطشون باید بپرسم جیش داری؟
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بپرسی لج میکنهمثلا خوراکی جایزه چیزی بزاری بعد هر دستشویی بهش بدییا بهش بگی بیا منو ببر دستشویی ی ...
اها درسته لجبازی هم ی ور قضیس
بچت بزرگهمیتونه بمر بپر کنه؟ میتونه راحت مله بالا پایین کنه؟اگه اره ک هر ۱.۵ ساعت ی بار ببر
اره همش در حال اینکاراس
خب هر ۱.۵ ساعت ی بار ببرهمش با خودت بگو جیش بچه تا ۴۰سالگی پاکه
باشه
دختر من دو سالو چهار ماهشه، مادرشوهرم بارها با زبون بی زبونی بهم گفته که تنبلی از مادره که بچه رو از پوشک نمیگیره، در صورتی که میبینه کارمندم و بچم هنوز کوچیکه، جاریم تا چهار سالگی بچشو پوشک میکرد چیزی هم نمیتونست بهش بگه، دخترم جدیدا نمیذاره براش پوشک ببندم ، گفتم منم چند روز که خونه هستم شروع کنم به از پوشک گرفتن، دستشویی فرنگی بچگانه رو آوردم وسط هال و گفتم هر وقت جیش داشتی برو رو صندلی بشین و تو شورت نزن، بچه هم باهام همکاری کرد و فقط دیشب که برق قطع بود انگاری یادش رفته بود شورای خیس شد، در ضمن منم روی خونه حساس نیستم چون روان بچم از هر چیزی برام واجب تره، خونه رو وقتی بچه اکی شد کلا میشورم و تمام
ولی به قصری عادت ندین بهتره یه راست بره دسشویی جیش کنه وگرنه یه پروژه هم بعدا داری که به بچه بفهمونی ...
اره من دسشویی میبرمش همونجا هم موقع شستنش کارشو میکنه