2777
2789

پسر من چن روز دیگ چهارساله تموم میکنه اما هنوز پوشک هست علت اینکه تا الان پوشکه چون از روز اول تا همین چند وقت پیش با وجود پوشک هزار بار تختشو فرش و مبلو کثیف کرده منم حساسم رو این چیزا حالا چن وقته تو دسشویی ک میشورمش جیش یا پی پی میکنه تصمیم دارم قبل تموم شدن تابستون با شورت آموزشی بگیرمش از پوشک نیاز ب دلگرمی دارم لطفا 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

قرص ضد وسواس بگیر

طبق نظر دکتر بچه تا ۵سالگی ممکنه هر جور خرابکاری بکنه، و والدین باید مراعات کنن 

تا قرص نخوری نمیتونی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص ضد وسواس بگیرطبق نظر دکتر بچه تا ۵سالگی ممکنه هر جور خرابکاری بکنه، و والدین باید مراعات کنن تا ...

باید دکتر تجویز کنه؟

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

عزیزم شورت اموزشی بخر براش روی مبلتو کاور پلاستیکی بکش اگر میتونی فرشارو بجز یدونه جمع کن اونم روش رو فرشی بکشزیر انداز ازینایی که زیره پلاستیکی دارن بخر بنداز رو تختش نگران نباش این دوره میگذره 

ایشالا ک خیره

خدا منم بیچاره شدم 6ماه تموم درگیر جیش و پی پی بودیم خدایا وحشتناک بود،الانم هنوز خطا داره4سال و نیم ...

وای از همین چیزا تپش قلب میگیرم

اگه به پاکی نجاست حساسی 

ی مدت با پوشک ببرش هر یک یا دو ساعت جیش کنه

و خیییییلی تاکید کن تو پوشکت مامان جیش نکنی

پوشکش خیس یا کثیف شد بهش بگو مگه نگفتم جیش نکنی تو پوشکت بعد که یاد گرفت تو پوشکش جیش نکنه بازش بزار

ممکنه چند شب اول هم تو پوشکش جیش کنه بعد دو هفته دیگه شب ها هم جیش نمیکنه

چون بزرگه با حرف و توصیه و آموزش متوجه میشه

برای از پوشک گرفتن باید قید خونه رو بزنی تا چند وقت

بخوای حساس باشی هم بچه هم خودت اسیب میبینین

منم حساس بودم خیلی زیاد

ولی خب به خاطر روان خودم و بچه یه ماهی از خونه گذشتم بعد  ک کامل یاد گرفت کل خونه رو شستم.

ولی خب مبلام نو بودن تازه یه هفته بود گرفته بودم 

برعکس گذاشته بودم سمت دیوار ک نره رو مبل 

یا کاور کن

ولی خب سر جمع ۵ بار هم خونه رو نجس نکرد

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
حاری من دخترش سه سالشه از پوشک گرفتش میارش خونع من رو عرش جیش میکنه میره لامصب

وای چ بد

فقط بهت یه راهکار میدم کتاب بخر صندلی توالت 

کارتون جیش کردن و اینا

برو تلگرام با اینس تا آیدا خداترس دوره بخر 

اون موقع که با دوره ش پسرم رو از پوشک گرفتم رایگان بود الان یه مبلغی میدی

اول باید آمادگی ذهنی درست کنی بعدش اقدام

ای وایبنظرم ببرش دکتر چون دیگه تا این سن پوشک زیاد جالب نیست

دکتر ببرم چی بگم