2777
2789
عنوان

به یه سنی رسیدم

180 بازدید | 12 پست

که کلا حماقت بعضیا برام عادی شده

یعنی پذیرفتم بعضیا اشتباه میکنن و هیچ جوره نمیخوان خودشونو تغییر بدن

الان حس آرامش بیشتری دارم قشنگ ریلکسم برعکس گذشته

اینجوریه که میبینم عه عقیدت اشتباهه؟ فاقد اهمیت

اینو به گربه ی تو خیابونم بگم متوجه میشه ولی تو نمیشی؟ مهم نیست

عه داری به وضوح گند میزنی به آینده و زندگیت؟ دشواری ندارم

متقاعد نمیشی باید به خودت بیشتر اهمیت بدی و از ازدواج سمیت بیای بیرون؟ مشکلی ندارم

عه میخوای تو این وضع بچه بیاری و گند بزنی به زندگی خودت و اون بچه؟ به درک بحثی نداریم

البته هنوزم بعضی وقتا حرصی میشم ولی نه دیگه اندازه ی گذشته

این حس جالبه برام...قشنگ حس میکنم بزرگتر شدم

🦦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هروقت این فکرو کررم با سطح جدیدی از حماقت سورپرایز شدم بی انتهاست

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

من از اول همین بودم

ی کلمه میگفتم زندگی بقیه بمن ربطی نداره 

هرکی هرکار میخواد بکنه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

من از اول همین بودمی کلمه میگفتم زندگی بقیه بمن ربطی نداره هرکی هرکار میخواد بکنه

نه متاسفانه من تو سن کمتر خیلی حرص افکار غلط بقیه رو میخوردم مخصوصا تو همین سایت

🦦

نه این حالتم یعنی انفعال ذهنت شیفت کرده رو حالت بقا🤣🤣🤣اصلا دنیا اینه که ابراز کن و انتقاد کن و فعال باش. حالت بقا رو قبول نداره آدم فرسوده میشه

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆