2777
2789
عنوان

پود موبر نوره

220 بازدید | 41 پست

خانما تجربه استفاده ازشو دارین؟

اینجا دیوم بعضیا گفتن خوب نیست پوست ادم رو میسوزونه من میخواستم بخرم الان کمی ترسیدم 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خوبه من استفاده کردم و میکنم

خیلی ممنون هر هفته استفاده میکنین؟ کامل صاف مثل وکس میکنه پوست رو

بستگی به پوستت داره مامانم پوستش نازکه ، زودبرمیداره 

دیر برداره میسوزه 

من ولی مبزارم ۴دقیقه بمونه باز هم یکم میسوزم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

فقط زرنیخ دار موبر فقط بخاطر این ماده خوبه ولی جدیدا بجاش چیزای دیگه میزارن

چ ماروی بخرم؟ موها دیر در میاد؟

اره من که خیلی راضی هستم

چند دقیقه میزارین بمونه؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بخر اندازه کف دستت روی رون پات چند دفعه:امتحان کن هم همه چیش دستت میاد و هم اگه حساسیت داشته باشی میفهمی و نوعهای دیگه رو هم امتحان کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .