2777
2789
عنوان

پود موبر نوره

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 41 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روی بدنم سه چهار دقیقه ولی جاهای حساس یه دقیقه تا دو دقیقه چون پوست میسوزونه

من ۴دقیقه جای حساس می‌زارم میسوزه زود هم بردارم عمل نمیکنه 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اتفاقا اگه جوش بزنه خوبه چون هرچی عفونت باشه میکشه بیرون منم اولا همینطور بودم بعد خوب شد

نمیدونم مم میترسم استفاده کنم معلوم نیس چ ماده شیمیایی هست که

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
اتفاقا اگه جوش بزنه خوبه چون هرچی عفونت باشه میکشه بیرون منم اولا همینطور بودم بعد خوب شد

اره دیدم میگفتن سم زدایی هم میکنه

من فقط میخوام کامل ببره مو هارو و دون دون نشه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

شاید جنسش خوب نیست

نمی‌دونم والا 

مامانم میگه برا من کامل برمیداره

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.