2777
2789
عنوان

من با آقای آشنا شدم نمیدونم دوسم داره یا الویت هستم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 44 پست
یعنی بهش پیام ندم یا زنگ نزنم؟ من قبلا خیلی غرور داشتم ولی الان وقتی با اینم اصلا تحمل بد رفتاری یا ...

ببین گلم قبل ازدواج ارتباط داشتن همینه که علاقه پیدا میکنی . مردها هم اگر ببینن علاقه داری ممکنه هی خواستگاری رو عقب بندازن یاحتی اون حس خاصی که بهت داشتن براشون حالت رازگونه داشتی بااین ارتباط ازبین بره و عادی بشی و کلا بیخیالت بشه

سرسنگین باش

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آشنایی حضوری هم نمیشه اونقدرا اعتماد کرد رو جدی شدنش حساب کرد چه برسه مجازیاینا رو میگم که مراقب خود ...

درست میگید مرسی  بنظر شما چه رفتاری داشته باشم باهاش؟

چون سن شما کمه میخوام یه هشدار خواهرانه بدم.تا وقتی پسری به صورت جدی اقدام نکرده، هییییچ فکری در مور ...

همش درگیر ذهنی دارم با خودم که دوسم داره دوسم نداره خودش داشتیم حرف میزدیم گفت شهریور خدمتتون میرسیم

تو سن حساسی هستی .حواست باشه گرگ زیاد هست دخترم یه وقت زن و بچه نداشته باشه.ارتباط تلفنی رو قطع کن .و اگر تصمیمش قطعی هست برای ازدواج با یه فرد مطمئن درمیون بذار تا کاملا تو رو از کلاهبرداری یا هر چیز خطرناک در پیش رو آگاه کنه.مثل خاله یا مادر.

درست میگید مرسی بنظر شما چه رفتاری داشته باشم باهاش؟

اول که زیاد و زود اعتماد نکن

تا جدی نشده جدی نگیرش یعنی تا با پدرت صحبت نکرده خواستگار رسمی نیومده اونو مثلا نامزده حساب نکن یهو نشه و نیاد و حالت گرفته شه

البته که سنت برای ازدواج و این حرفا کمه زوده هنوز عجله نکن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
از بس همش دنبالت بوده و محبت فراوان کرده عادت کردی و الان که احساس پیدا کردی کمی که رابطه حالت عادی ...

درسته عادت کردم و ترس دارم 

بعدش اینجوریه که مثلا اون آقا ۱۰ تا محبت بکنن من ۵ تا شو جواب میدم بنظر شما چجور رفتاری داشته باشم که خوب باشه؟

همش درگیر ذهنی دارم با خودم که دوسم داره دوسم نداره خودش داشتیم حرف میزدیم گفت شهریور خدمتتون میرسیم

مردی که دوستت داشته باشه اصلا حس عدم امنیت روانی را بهت نمیده...مردی که برای ازدواج بخوادت، مطمئنت میکنه...

این مردی که شما میگین خاکستری هست...یه روز خوب یه روز علامت سوال...

این نوع روابط وقت خانم ها را کاملا از بین میبره

این کاربری غیرفعال شده است

اول که زیاد و زود اعتماد نکنتا جدی نشده جدی نگیرش یعنی تا با پدرت صحبت نکرده خواستگار رسمی نیومده او ...

مرسی که راهنماییم کردید تو محل ما اینجور که دخترا زود ازدواج میکنن

باهاش چیکار کنم ؟

بهش خیلی رک بگین قصدش از ارتباط چیه؟

اصلا هم زشت نیست...من 35 سالمه و این توصیه را به همه میکنم....نذارید پسر با اما و اگه هایی که ایجاد میکنند، وقت تون را بگیرند...

این کاربری غیرفعال شده است

ببین گلم قبل ازدواج ارتباط داشتن همینه که علاقه پیدا میکنی . مردها هم اگر ببینن علاقه داری ممکنه هی ...

من زیاد پاکدست های روانشناسی میخونم یا مشاور و اینا 

در واقع من زیاد بهشون نمی‌چسبم 

ولی باید علاقه خودمو مثلا کم کم نشون بدم مثلا یه دفعه ای تو یه روز نیام صد تا جمله عاشقانه بگم

تو سن حساسی هستی .حواست باشه گرگ زیاد هست دخترم یه وقت زن و بچه نداشته باشه.ارتباط تلفنی رو قطع کن . ...

نه می‌شناسیم همو با پدرم سلام علیک دارن متاهل نیستن ممنونم 

درسته عادت کردم و ترس دارم بعدش اینجوریه که مثلا اون آقا ۱۰ تا محبت بکنن من ۵ تا شو جواب میدم بنظر ش ...

همین خوبه

چیزی ک هستی نه بیشتر نه کمتر 

اگه اشتباه از تو بود تو بحثا گردن بگیر دلیلتو بگو، یا اگه بی منطق بود عذر خواهی کن ، همونطور اگه تقصیر اونه منتظر باش تا مفصل مثل خودت عذر خواهی کنه و ناراحتی داستی رک بگو و درک داشته باش و احترام برات حسابی خط قرمز باشه 

گیر بی دلیل و لوس نده و ادا نباش خلاصه 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…