2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم دیگه نمیکشم بزار گناه باشه ولی دیگه نمیتونم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 19 پست

فکر میکنی تو زندگیهای مردم درد و رنج و حسرت و غصه نیس

والا هست فقط ما خبر نداریم ک تو دل بقیه چیها میگذره

اصلا خدا تو قرآن خودش گفته

همانا انسان را در سختی آفریدیم

و همون خدا تو یجای دگ قران گفته 

قطعا پس از هر سختی آسانی هست

توکل کن و به خودش بسپار

انشا..ک درهای رحمتش بزودی زود برات بازمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که الان باردارم دو ماه دیگه زایمانمه شوهرم سرکار نمیره بیمه هم نیستم حتی طبیعی زایمان کنم هیچی پول ندارم. صاحب خونه گفته اگه پول اجاره خونه تا آخر هفته ندین باید خونه رو تخلیه کنید. شوهرم هم که پول ندارن خرجم نمی‌ده از صبح زود می‌ره رفیق بازی تا 3 نصف شب میاد خونه شاید خیانت هم می‌کنه.من میمونم خونه و یه بچه دو ساله که همش میگه بغلم کن افتادم سر خونریزی لکه بینی. پدر مادرم هم مریض و سکته ای هستن دیگه هیچکسی ندارم.....😄

منی که الان باردارم دو ماه دیگه زایمانمه شوهرم سرکار نمیره بیمه هم نیستم حتی طبیعی زایمان کنم هیچی پ ...

الان شوهر من نیست همش سرکاره ولی بنظرت چیزیش میاد تو زندگی من نه

همش خرج خانوادش و اولویتاش میشه

من چیم این وسط هیچی

ولی من باید کمبود همچیو تو زندگی بکشم پولش برا بقیه باشه

الان دردم ابدا پول نیست دردم کمبوده دردم اینه هی بخوام بگم اقا منم هستم به منم توجه کنین دردم اینه هرچی تلاش کردم یه طرفه بود اخرشم خودم مقصر شدم

💍♥️

الان شوهر من نیست همش سرکاره ولی بنظرت چیزیش میاد تو زندگی من نههمش خرج خانوادش و اولویتاش میشهمن چی ...

خب وقتی همسرت میفهمی به رو خودش نمیاره توام پررو باش چه تو دارایی و نداریی برای خودت ارزش قائل شو بگو فلان چیز می‌خوام پول می‌خوام.زنی خرج ندارن عرج نداره