2777
2789
عنوان

یبوست شدید کودک دوسال و نیم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 56 پست
ببخشید تو این مورد نظر میدم بچه دوسال باید شیر بخوره ، اگه بیشتر بدی لاغر میشه و چاق نمیشه

خاهش میکنم عزیزم نه آخه دوسال و نیمش و دکتر گفته شیرش حذف کن نه شیر گاو نه خشک شیرپاستوریزه رو حدف کردم ولی شیرخشک زورم بهش نمیرسه دکتر میگه چون شیر زیاد میخوره یبوست میگیره و عذا نمیتونه بخوره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همین سر شیشه شیر شور یا تلخ من با چیزی تا نخوره

باید همین کار بکنم نصف شب چندبار بیدارم میکنه ک شیر میخام خسته شدم حسرت ی خاب ب دلم مونده چندروز دیگه مدارس باز میشن اون دخترمم ابتدایی باید پاشم ب اون برسم این یکی خاب بهم حروم میکنه

باید همین کار بکنم نصف شب چندبار بیدارم میکنه ک شیر میخام خسته شدم حسرت ی خاب ب دلم مونده چندروز دیگ ...

یکم سخته دلت میسوزه براش ولی باید تحمل کنی 

وقتی بیدار شد این کارو کن تا نخوره ،برا گشنه نمونه قبل خواب بهش غذا بده

یا بهش بگو شیر نیست تو دیگه بزرگ شدی فرشته ها اومدن شیشه رو بردن برا یه بچه کوچولو دیگه 

بچه ها باید گولشون بزنی 

یکم سخته دلت میسوزه براش ولی باید تحمل کنی وقتی بیدار شد این کارو کن تا نخوره ،برا گشنه نمونه قبل خو ...

قبل خواب هم براش قصه بگو ، و از رفتار های روزانه ش بگو ولی با یه شخصیت دیگه 

چه کار بد چه کار خوب ، مستقیم نباید بگی ، وقتی با قصه بگی خودش میفهمه 

یکم سخته دلت میسوزه براش ولی باید تحمل کنی وقتی بیدار شد این کارو کن تا نخوره ،برا گشنه نمونه قبل خو ...

آره درست دستتون درد نکنه عزیزم وقت گذاشتی حتما باید این کار کنم باید از ی جایی شروع کنم ممنونت دعا کن بتونم موفق بشم منم دعات میکنم مرسی

عزیزم مشگلم بدغذایی ش نمیخوره متاسفانه

ببین انجیر رو خیس کن آبشو صبح بیدار شد بده یا تو شیر خشکش روغن زیتون بریز سوپ بده دیگه هی شیاف و گلیسیرین و اینا رودشو تنبل میکنه بعدم آب زیاد بده