2777
2789
عنوان

شوهرم ینی میخواد چیکار کنه ای وای🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2093 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدالعنتش کنه چقد آشغاله و بی شخصیته 😑😑همون پسرخالت چقد بی غیرته😏 تازه اگه شوهرت عااالی باشه سر هر ...

ن عزیزم شوهرم اینطوری نیس خودشم روز اول گف گذشتت برام مهم نیس ایندت کنار من مهمه دیگه

پسرخالم ببخشید ح روم زادس

به پسرخالت به هیچ عنوان زنگ نزن چون بره به خالت بگه و بعد تو فامیل پخش میشه که آره این متاهله و رفته دوست پسر گرفته شوهرش فهمید انداختن سر پسر خاله .....! 

فکر کردی میان میگن دوست پسر گذشته ت بوده؟؟

وقتی میگی پسر خاله ت تو متاهلی و شماره ی تورو میده به دوست پسر قبلیت   این شخصی غیرت و مردونگی حالیشه؟؟؟

هیچ کاری نکن و همه کاراها رو شوهرت انجام میده 

ی آلوی شیرینم😍🎀 تلاش میکنم یکی از بهترین آلو های دنیا بمونم🥰😍❣️

میشناسمش بخواد پیگیر چیزی بشه تا تهش میره

به نظرم حتی به پسر خاله ات هم زنگ نزن بزار شوهرت خودش هر کاری می خواد انجام بده 

بالاخره تو متن پیام ها معلومه که اون تازه شروع کرده به پیام دادن و پیام ها یه طرفه هست 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)