2777
2789

دوران مجردیام و چندین سال پیش با یه پسری تو رابطه بودیم بخدا خیلیم اصلا طول نکشید شاید یکی دوماه اون خرم اباد بود و رفیق پسرخالم بود ، پسرخالمم چن ساله ک بخاطر کار و بارش هس اونجا و با این پسر از قدیم رفیقن 

من بعد ازدواجم خط و همه چیزمو عوض کردم ، دیشب دیروقت بود از خستگی زیاد اصن‌گوشیمم چک نکردم همینطور خوابم برد تا صب ساعت ۹ ، شبش این پسره حالا‌بعد چندین سال شمارمو صددرصد از پسرخالم گرفته و واسه کرم ریزی پیام داده بود و پسرخالمم خودم باهاش حرفی نمیزنم اما شمارمو حتما تو گوشی دخترخالم و یاخالم دیده و سیو کرده ، صب بیدار شدم شوهرم خونه نبود خواستم پیام بفرستم براش دیدم این پسره پیام داده چن‌تا پشت سر همدیگم و با لهجه ی خودش و کمی ام‌فارسی قاطیش و پیاما خونده شده بود و کسی جز شوهرم پیشم نبود و ب گوشیم دسترسی نداره ، هیچی ب روم نیاورده بود حتی بعدش ک بهش زنگ زدم چیزی نگف اما برگشت خونه یکی دوساعت پیش بهم گف و منم جریانو گفتم اونم گف از اولشم بت گفتم کاری ب گذشتت ندارم اما الان ک زن منی ک از حتی گذشتتم بخواد مزاحمت برات ایجاد کنه اروم واینمیسم حالام شمارشو برداشته و نمیدونم داره چیکار میکنه و چیکار کرده و من کلا بلاکش کردم ، فقط میترسم شر‌ بدی بشه شبم‌مهمون دارم حوصله هیچی ندارم🤦🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پیام هایی داده بود؟  

مشخص بود که بعد چندسال بهت پ میده؟؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

دهن پسر خالتو جر بده.میدونی همین پیام چقد میتونه ذهینت شوهرتو ب تو عوض کنه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....