2777
2789

دوران مجردیام و چندین سال پیش با یه پسری تو رابطه بودیم بخدا خیلیم اصلا طول نکشید شاید یکی دوماه اون خرم اباد بود و رفیق پسرخالم بود ، پسرخالمم چن ساله ک بخاطر کار و بارش هس اونجا و با این پسر از قدیم رفیقن 

من بعد ازدواجم خط و همه چیزمو عوض کردم ، دیشب دیروقت بود از خستگی زیاد اصن‌گوشیمم چک نکردم همینطور خوابم برد تا صب ساعت ۹ ، شبش این پسره حالا‌بعد چندین سال شمارمو صددرصد از پسرخالم گرفته و واسه کرم ریزی پیام داده بود و پسرخالمم خودم باهاش حرفی نمیزنم اما شمارمو حتما تو گوشی دخترخالم و یاخالم دیده و سیو کرده ، صب بیدار شدم شوهرم خونه نبود خواستم پیام بفرستم براش دیدم این پسره پیام داده چن‌تا پشت سر همدیگم و با لهجه ی خودش و کمی ام‌فارسی قاطیش و پیاما خونده شده بود و کسی جز شوهرم پیشم نبود و ب گوشیم دسترسی نداره ، هیچی ب روم نیاورده بود حتی بعدش ک بهش زنگ زدم چیزی نگف اما برگشت خونه یکی دوساعت پیش بهم گف و منم جریانو گفتم اونم گف از اولشم بت گفتم کاری ب گذشتت ندارم اما الان ک زن منی ک از حتی گذشتتم بخواد مزاحمت برات ایجاد کنه اروم واینمیسم حالام شمارشو برداشته و نمیدونم داره چیکار میکنه و چیکار کرده و من کلا بلاکش کردم ، فقط میترسم شر‌ بدی بشه شبم‌مهمون دارم حوصله هیچی ندارم🤦🏼‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه پیام هایی داده بود؟  

مشخص بود که بعد چندسال بهت پ میده؟؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

دهن پسر خالتو جر بده.میدونی همین پیام چقد میتونه ذهینت شوهرتو ب تو عوض کنه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....