2777
2789
عنوان

اگه یکی بلاکتون کنه

169 بازدید | 30 پست

که بهترین رفیقتون بوده و خیلی بدردش خوردید چیکار میکنید

من یه کاری براش کردم که اگه اون بود انجام نمی‌داد هیچوقت بعدشم امروز دیدم بلاکم کرده

تکیه کردم به خودم چون دگران رهگذرند...

مثلا چکار میتونم بکنم!

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

هیچی میفهمیدم لیاقت نداره قیدشو میزدم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت رفیق و دوست و ااینچیزارو خیلی واسه خودتون جدی نکنید هیچ وقت به کسی لطف و محبت بیجا نکنید یه کار نکنید فکر کنن کین و شما بهشون بدهکارین یا وظیفتونه نمیگم دوست نداشته باش ولی ت این زمونه باید باسیاست رفتار کرد دوست و رفیقیم که واسه هم جون بدن خیلییییی سخت پیدا میشه تمرکزت رو زندگیت و هدفت باشه نه رفیق بازی

هیچی میفهمیدم لیاقت نداره قیدشو میزدم

رفیقی بود که خیلی دوسش داشتم خیلی بهش کمک کردم ولی سر یه موضوعی بلاکم کرد 

به روش بیارم بنظرشما؟

به روش میارید که چرا بلاکتون کرده؟

اگه باهم از قبل مشکلی نداشته باشیم بله میگم

چون ممکنه دستش خورده باشه یا بچه ای کسی اینکارو کرده باشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
از زندگیت بلاکش کن ولی ب گوشش برسون ک ازش خیلی دلخوری و اون خیلی بی چشم و رو هست

همین کارو میکنم ولی حضوری نمیبینمش تو روبیکا بهش بگم؟

هیچ وقت رفیق و دوست و ااینچیزارو خیلی واسه خودتون جدی نکنید هیچ وقت به کسی لطف و محبت بیجا نکنید یه ...

دوست ده ساله من فقط کارم داره هست

کارش دارم همیشه سرش شلوغ

رابطه ام باهاش کم ترین حالت کردم بهش هم گفت گم

هیچ وقت رفیق و دوست و ااینچیزارو خیلی واسه خودتون جدی نکنید هیچ وقت به کسی لطف و محبت بیجا نکنید یه ...

میدونی چی خیلی ناراحتم می‌کنه من بخاطر کمک به اون خیلی از زندگی خودم زدم حتی افسرده شدم رفتم تحت نظر روانپزشک اون خیلی راحت بلاکم کرد

همین کارو میکنم ولی حضوری نمیبینمش تو روبیکا بهش بگم؟

من الان چی گفتم به شما اصلا درگیرش نشو میدونم ناراحتی ولی احساسی برخورد نکن بخدا احساس ادمو نابود میکنه همیشه عقلانی برخورد طرف لیاقت نداشته همین