الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونی چی خیلی ناراحتم میکنه من بخاطر کمک به اون خیلی از زندگی خودم زدم حتی افسرده شدم رفتم تحت نظر ...
خب دیگه اشتباه باید ادمو سر عقل بیاره اینا امتحانای خداست خداهمیشه ادمو بادرسهای زندگی باتجربه میکنه و عقلشو رشد میده شماهم باید به این اتفاق به چشم فرصت نگاه کنی و ازش درس مهمی بگیری پس کاری گفتمو بکن و یه هدف مشخص که داری تمرکز و یادبگیر لطف بیجا نکنی چون توزندگی عقب میوفتی اگر درست نشی خداانقدر این اتفاقو توزندگیت تکرار میکنه تادرس بگیری پس یاد بگیر و برو سراغ چالشهای بعدی باید ازاین اتفاق به عنوان یه فرصت برای رشد استفاده کنی
میخواستم براتون بگم ازتون کمک بگیرم همین یه سری چیزا رو نمیشه گفت مرسی که راهنمایی کردید خواهر ممنون
فقط رو رشد فردیت کار کن و رو شغل و رشد اخلاقی و انسانیت همین وهمیشه از عقلت توهرچیزی استفاده کن زندگینامه ادمای موفق رو بخون تا پیشرفت کنی همه ادمای موفق توزندگیشون گفتن رو رفیق بازی تمرکز نداشتن