2777
2789
عنوان

اگه یکی بلاکتون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 30 پست
اگه باهم از قبل مشکلی نداشته باشیم بله میگمچون ممکنه دستش خورده باشه یا بچه ای کسی اینکارو کرده باشه

اره یکم مشکل داشتیم ولی مطمئنم خودش بلاک کرده

چی بهش بگم بنظر شما ؟

تکیه کردم به خودم چون دگران رهگذرند...
اره یکم مشکل داشتیم ولی مطمئنم خودش بلاک کردهچی بهش بگم بنظر شما ؟

هیچی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان چی گفتم به شما اصلا درگیرش نشو میدونم ناراحتی ولی احساسی برخورد نکن بخدا احساس ادمو نابود می ...

چون خیلی بهش کمک کردم تا حالش خوب شه خیلی از زندگی خودم زدم برا اون تهشم بخدا افسرده شدم و قرص مصرف میکنم. و اینجوری بلاکم کرد خیلی ناراحتم

میدونی چی خیلی ناراحتم می‌کنه من بخاطر کمک به اون خیلی از زندگی خودم زدم حتی افسرده شدم رفتم تحت نظر ...

خب دیگه اشتباه باید ادمو سر عقل بیاره اینا امتحانای خداست خداهمیشه ادمو بادرسهای زندگی باتجربه میکنه و عقلشو رشد میده شماهم باید به این اتفاق به چشم فرصت نگاه کنی و ازش درس مهمی بگیری پس کاری گفتمو بکن و یه هدف مشخص که داری تمرکز و یادبگیر لطف بیجا نکنی چون توزندگی عقب میوفتی اگر درست نشی خداانقدر این اتفاقو توزندگیت تکرار میکنه تادرس بگیری پس یاد بگیر و برو سراغ چالشهای بعدی باید ازاین اتفاق به عنوان یه فرصت برای رشد استفاده کنی

همین کارو میکنم ولی حضوری نمیبینمش تو روبیکا بهش بگم؟

حتما بهش بگو نذار تو دلت بمومه

یه جوری پیامتو تموم کن ک یعنی دیگه منتظر جوابش هم نیستی

بعد اگر جواب نداد ک خوب کاری کردی حرفت رو بهش زدی اگر جواب داد شما دیگه جواب نده. اصلا بحث رو باهاش ادامه نده

خب دیگه اشتباه باید ادمو سر عقل بیاره اینا امتحانای خداست خداهمیشه ادمو بادرسهای زندگی باتجربه میکنه ...

میشه بهتون درخواست بدم حرف بزنم باهاشون لطفا

حتما بهش بگو نذار تو دلت بمومهیه جوری پیامتو تموم کن ک یعنی دیگه منتظر جوابش هم نیستیبعد اگر جواب ند ...

میشه بهتون درخواست بدم لطفا

نه هرسوالی داری همینجا بپرس

میخواستم براتون بگم ازتون کمک بگیرم همین 

یه سری چیزا رو نمیشه گفت 

مرسی که راهنمایی کردید خواهر ممنون

متاسفممن با کاربران چت نمیکنم

خواهش میکنم خواهر مرسی از صحبتاتون

اگه خیلی براش کار کردم و کمکش کردم ولی اون حتی یادش هم نموند چی بهش بگم چجوری بهش بگم ناراحتیمون 

چون خیلی بهش کمک کردم تا حالش خوب شه خیلی از زندگی خودم زدم برا اون تهشم بخدا افسرده شدم و قرص مصرف ...

ولش کن کلا، این دوستا معلوم نیست چشونه، آدمی که حالش مجهوله بهتره بره پی خودش

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

میخواستم براتون بگم ازتون کمک بگیرم همین یه سری چیزا رو نمیشه گفت مرسی که راهنمایی کردید خواهر ممنون

فقط رو رشد فردیت کار کن و رو شغل و رشد اخلاقی و انسانیت همین وهمیشه از عقلت توهرچیزی استفاده کن زندگینامه ادمای موفق رو بخون تا پیشرفت کنی همه ادمای موفق توزندگیشون گفتن رو رفیق بازی تمرکز نداشتن 

فقط رو رشد فردیت کار کن و رو شغل و رشد اخلاقی و انسانیت همین وهمیشه از عقلت توهرچیزی استفاده کن زندگ ...

همین کارو میکنم مرسی ازت خواهر گلم