2777
2789
عنوان

اگه با کسی دشمنی دارید بیاین بگم‌چیکار کنین بسوزین

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 27 پست
این با کلاسیهبی کلاسی اینه با طرف مشکل داری استوری تیکه دار بزاریباهاش دعوا کنی و حرمتارو بشکنی اخر ...

اره نباید غیر مستقیم جواب بدی

درجا جوابشو تو روش با خونسردی بده و دیگه ادامه نده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دشمنت مثل جاری منه و سکوت وفاصله روش تاثیر نداره یه تشر درست و حسابی رو کن بعدش فاصله

میدونی بهترین موثر ترین چیز چیه؟لطف هاتو کم کنی

مثل اگر زنگ میزدی برای حال و احوال نزن

اگر تبریکی یا... میفرستادی نفرست

اگر میرفتی جایی سوغاتی و.. میخریدی نخر

بزار طرف کمبودت رو حس کنه

این رفتارا ک اعصاب خودمونم خراب تر میکنه ، رفت و امد نمیکنیم حالا هرکی باشع مجبوریم مگ ، بلاکشم میک ...

گاها نمیشه

مثلا تو باخواهرشوهرت مشکل داری دعوتت میکنه. تری میشی ادم بده

خونه مادرشوهرت باشه نری میشی ادم بده

گاها نمیشهمثلا تو باخواهرشوهرت مشکل داری دعوتت میکنه. تری میشی ادم بدهخونه مادرشوهرت باشه نری میشی ا ...

آدمای بدی بودن تحمل کردم تا همسرم شناختشون  ب همه ی فامیلم گفتیم ک درست بشو نیستن  بعد قطع رابطع کردیم... خانواده شوهر بودن دیگ ، چی از آرامش من مهمتره

من میشورم پهن میکنم.از این کارا بلد نیستم،نتیجه هم نمیده این کارا

مادرشوهرم دیگه کم مونده بود بیاد تو تخت خوابمون وسط بخوابه.در این حد دخالت گر و فتنه بود.یکبار هفت سال پیش از خجالت همه شون دراومدم همون شد.دیگه ندیدم پاشونو از گلیم شون دراز کنن.

چرا؟کسی بهت بی احترامی کنه همیشه توروش میخندی؟

نه ولی جوابش میدم دقیقا همون دهن به دهن که تو میگی نکن 

باهاش هم ارتباطم کم می‌ کنم ولی مثلا سرسفره صددرصد دوتا ادم که دشمنن کنار هم نمیشینن یا روبه رو به صورت کلی ولی اگه نشستم بلند نمیشم برم یه جای دیگه 

این با کلاسیهبی کلاسی اینه با طرف مشکل داری استوری تیکه دار بزاریباهاش دعوا کنی و حرمتارو بشکنی اخر ...

آدم با کلاس اصلا وقت فک کردن ب رفتار بقیه نداره ک حالا بخاد بسوزونتش. اهمیتی براش نداره