2777
2789
عنوان

موندن يا جداشدن

94 بازدید | 12 پست

خيلي ناراحتم ودلم گرفته همسرم خيلي بهم بي احترامى ميكنه البته موقع دعوا وتقريبا هر روز بحث داريم چون به شدت عصبي و فوق بددهنه كه من جلو در وهمسايه فكر ميكنم برام ابرويي نمونده وبا صداي بلند فحاشي ميكنه فحش هاى بسيار ركيك درستم نميشه

خيلي دوست دارم جدا بشم فقط بخاطر دختر دوسالم ميترسم نميدونم بچه طلاق باشه بهتره يا تو خونه تو اين جو متشنج قرار بگيره ،من خيلي موقع ها به خاطر دخترم كه نترسه سكوت ميكنم ولي دلم پراز فرياد پراز كينه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به شخصه باشم می رم خانه پدرم و تا نیاد تعهد بده بر نمی گردم

تواين هفت سال زندگي تا حالا به خانوادم نگفتم ميترسم وقتي اشتى كرديم ديگه بهم احترام نزارن ،وهمسرم اصلا ترسي نداره ميگه برو جداشو فقط به خاطر دخترم ترديد دارم

تواين هفت سال زندگي تا حالا به خانوادم نگفتم ميترسم وقتي اشتى كرديم ديگه بهم احترام نزارن ،وهمسرم اص ...

به خدا که الکی میگه، نترس خمچین مردایی را باید بری تو دلشون من تجربه کردم که می گم تا کی می خوای هر چی لایقه خودشه بهت بگه و هیچی نگی بالاتر از سیاهی رنگی نیست

به خدا که الکی میگه، نترس خمچین مردایی را باید بری تو دلشون من تجربه کردم که می گم تا کی می خوای هر ...

واقعا بايد اساسي مشكل حل كنم،تجربه شما چي بوده اگه دوست داشتيد بگيد