2777
2789
عنوان

دخترم 23 سه ماهگی راه رفت

171 بازدید | 13 پست

سلام. به مادرانی که نگران بچه هاشون هستم. الان دخترم می تونه راه بره. خیلی دکتر رفتم و غصه خوردم.همش بی فایده بود و فقط باید صبر می کردم. تاخیر حرکتی داشت. اینقد آزمایش و سونو و ....... بردم. خیلی از حرفای بقیه غصه خوردم...از یه جایی فهمیدم فقط باید صبر کنم . مهم این بود که پیشرفت می کرد حرکاتش و فقط کم بود. خیلی زرنگ و باهوش هست. از هیچ جهتی مشکل نداشت .فقط نمی تونست رو پاهاش بایسته. و نشسته راه می رفت. هر کس یه چیزی گفت.حتی دکتر ها. به همه مادرانی که این شرایط رو دارند میگم فقط صبر کنید و به توانایی های دیگه ی فرزندتون توجه کنید. تمام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه تمام تاخیرهای رشدی یه سن مشخص میکنن که ممکنه چند درصد بچه ها تا اون بکشه رشدشون و ایرادی نداشته باشه 

ولی مادر دلش واقعا خون میشه هم از غصه بچش و تفاوتش با بچه های دیگه هم از حرف بقیه

مهم اینه که پیشرفت داشته باشه و از جهات دیگه رشد مشکل نداشته باشه

خدا ببخشه بچتون رو 

کوچیک بوده خودش متوجه تفاوتش نمیشده 

دختر من ۴سالشه و تو تلفظ بعضی حروف مشکل داره میگن درست میشه ولی خودش چند ماهیه متوجه میشه با بقیه فرق داره و اینکه گاهی که یه حرفی میزنه و نمیفهمن چی میگه خجالت میکشه و من اون لحظه نابود میشم از غصش