2777
2789
عنوان

رسیدن به اونی که دوسش داری از ته قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 27 پست
فقط اسمشو از کسی شنیدم و اینکه پسرخوبیه عاشقش شدم بدون اینکه ببینمش چون آدم ظاهربینی نیستم شاید ...

خوشحالم رسیدی به کسی که دوسش داری🥰🥰و اینکه یه سوالی اول گفت نمیخواد ولی بعدش چی شد که اونم علاقه مند شد؟ چجوری باهاش رفتار کردی ؟ 

عزیز دلم چقد خوشحالم برات به چیزی که از ته قلبت خواستی رسیدی خیلی حس شیرینیه میدونم❤️❤️ایشالا هر روز ...

ببین ی اختلافایی تو فامیلمون بود کازدواج‌ما‌دوتا غیر ممکنترینننن بود خیلی غیر ممکن جوری ک برا عقدمون اصن هیچکس باورش نمیشد ما دوتا باهم‌ازدواج‌کنیم اون میگ‌از بچگی خیلی دوسم داشته ولی جون اصلا ی درصد فکرش و‌نمیکرده ک‌منم دوسش داشته باشم اونطوری برخورد میکرده از حرصش از طرفی خانواده من جوری برخورد میکردن ک‌میگفتن قرار نیست هیچوقت من ازدواج‌کنم ی خواستگار برام‌اومد ک شرایط خیلی خوبی بود همه موافق بودن من تنها مخالف بودم یکم‌اونشب ک متوجه شده من خواستگار دارم وقضیه جدیه ناراحت میشه ب مامانش میگه پنهونی بدون کسی از فامیل بفهمن ازش خواستگاری کن بعد ک‌زنگ‌زدمامانم اینا دیدن من چقدر خوشحالم متوجه شدن دوسش دارم  دیگ‌نتونستن مخالفت کنن ساعت۱۰شب مامانش بهش میگه انگار خیلی مخالف نیستن‌برخودشون خوب بوده ۶صب میرسه شهرمون از راه دور😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشحالم رسیدی به کسی که دوسش داری🥰🥰و اینکه یه سوالی اول گفت نمیخواد ولی بعدش چی شد که اونم علاقه م ...

کلا هرکس بهش دختر معرفی میکرد برا ازدواج میگف نه  قصدازدواج نداشت  میخاست تا آخرعمر مجرد بمونه 

گاهی واقعا مطمئن میشم خدا اینو برا من کنارگذاشته بود آخه من توی زندگیم خیلی رنج کشیدم ولی همیشه خدا رو حس میکردم میدونستم حواسش بهم هست و ی روز منو ب ارزوهام میرسونه ولی ازش خاستم هرچی خیره بیاره سر راهم    صبررررر کردم تا خدا یکیو بهم نشون بده   وقتی اسم همسرمو شنیدم ب دلم افتاد ک مال خودمه ک خدا بهم نشون داده و گفته از تو حرکت از من برکت برا همین رفتم بهش پیام دادم    درکل توکل ب خدا کن وقتی بخواد دیگه حله

حتما خدا خواسته ک مهر من ب دلش بیوفته

ببین ی اختلافایی تو فامیلمون بود کازدواج‌ما‌دوتا غیر ممکنترینننن بود خیلی غیر ممکن جوری ک برا عقدمون ...

وای چقد قشنگ بود داستانتون. در واقع دوست داشتنتون دو طرفه بود و جفتتونم دچار برداشت غلط از رفتار طرف مقابل داشتید که اون نمیخواد …….کلی ذوق کردم برات😍😍😍حالت و برای اون شبی که مامانش زنگ زد برای خاستگاری واقعا خریدارم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

کلا هرکس بهش دختر معرفی میکرد برا ازدواج میگف نه قصدازدواج نداشت میخاست تا آخرعمر مجرد بمونه گاهی ...

قطعا خودت هم لایق همچین عشق پاک و زندگی قشنگی بودی که خدا بهت داد دمت گرم❤️❤️❤️تو اون زمان که اون نمیخواست و باهاش در ارتباط بودی بهش محبت میکردی که مهرت تو دلش بیوفته؟؟؟ یا اصلا چجوری رفتار میکردی باهاش ؟؟؟؟ 

قطعا خودت هم لایق همچین عشق پاک و زندگی قشنگی بودی که خدا بهت داد دمت گرم❤️❤️❤️تو اون زمان که اون نم ...

ممنون عزیزم  شماهم لایق عشق قشنگی هستی 

اره بهش محبت میکردم  کلامی فقط  چون واقعا دلم میخاستش  عکسمم گزاشتم پروفایل ک منو ببینه چون منو ندیده بود خاستم بدونه داره باکی حرف میزنه بعدش با اصرار من ی قرار گزاشتیم  دیگه وقتی منو دید علاقمند شد ولی هنوزم با ازدواج مشکل داشت چون نمیخاست پدرمادرشو تنها بزاره و کلا دوس نداشت

ولی من بهش میگفتم باهم خوشبخت میشیم    چن روز پیش بهش گفتم یادته میگفتم باهم خوشبخت میشیم  خندید

وای چقد قشنگ بود داستانتون. در واقع دوست داشتنتون دو طرفه بود و جفتتونم دچار برداشت غلط از رفتار طرف ...

قربونت 

خیلی داستان‌ازدواجمون پیچیدس خیلی مشکلا افتاد ک‌نشه 

ولی انکار قسمت هم‌بودیم‌

شاید بخاطر اون همه مخالفت بود من اینقدر صبرم‌زیاد شدباهرمشکلی جنگیدم ک جدا نشم

ایشالله واقعا واقعا اگ‌باهاش خوشبخت میشی قسمت همدیگه بشین و‌بهم برسین

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
ممنون عزیزم شماهم لایق عشق قشنگی هستی اره بهش محبت میکردم کلامی فقط چون واقعا دلم میخاستش عکسمم ...

چیزیکه من فهمیدم یکی از دلایل این که بهش رسیدی این بود که باور داشتی بهش می‌رسی و بعید میدونم فکرهای منفی کرده باشی و ناامید شی. من یه روز امیدوارم یه روز ناامید همش نوسان دارم

چیزیکه من فهمیدم یکی از دلایل این که بهش رسیدی این بود که باور داشتی بهش می‌رسی و بعید میدونم فکرهای ...

اره من میگفتم مال خودمه خدا برامن کنارگزاشته  همش ب همکارم ک دوست صمیمیم هست میگفتم من فلانی رو میخام