از دیوار ی نفر پیدا کرده کاغذ دیواری بزنه منم دیدم کلا کاتولیک بد داده بدرنگ بی مدل از ی مغازه مدرن کاتولیک اوردم که قبلا واسه خونه خودم کاغذ زده بود گفتم اوردم تا راحت ترین انتخاب کنین بابام بد جور عصبانی شد مامانم اون که من اوردمو پسند کرد بابامم همون روز برد به مغازه دار پسش داد گف از ی جا دیگه میگیرم بعد تو خونه اومد قرار شد ی کاغذ دیواری بزنیم هر کی ی حرف میزنه همه نظر میدن بعدش من کلا نظر ندادم کنار کشیدم ولی خواهرم مامانم نظر که دادن به حرف اونام گوش نکرد
نگید فضولی میکنی خونه بابامه بعد این همه سال الان میزنن دلم خواست خوشگل باشه با نیت خوب اینکارو کردم بابام که دوس نداشت اجباری نبود که پسش میداد ولی انتظار این برخورد نداشتم من خودم دوس دارم وقتی چیزی میخوام انجام بدم بقیه برام وقت بزارن نظر بدن
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
رفتن گرفتن بابام اصرار داشت همون قبلی رو بزنن اونو انتخاب کرد دیکه چی میزنن برام مهم نیس
مبارکشون بشه من فقط از طرز برخورد حرفای زنندش ناراحت شدم نه اینکه مال منو انتخاب نکرد بعدم رفته با فروشنده حرف زده بهم میگه میگن کاغذ دیواری تو مال افراد مسنه بیشتر افراد مسن اینو میپسندن دیگه خوشت نیومده بردی همون روز پسش دادی ولی حرفو ول نمیکنه کاش منم وقتی لازمم بود کسی بهم صادقانه نظر بده ی نفر بود نظر میداد
مردا حوصله ندارن از این ویران سردر نمیارم اصلا توجه نمیکنم فقط کاغذ دیواری باشه حالا هرچی، ،دوست دار ...
باور کن طرف کلا کاتولیک خوب نداره رنگایی که خونه رو میگیره طرحایی که واضح نیستن شاین طلایی من گفتم پدرمه هزینه میکنه کمکش کنم اگه پدرشوهرم بود که اینکارو نمیکردم مغژ مامانمم خورده تو هر فرصت کاغذ دیواریت مال افراد مسنه و این چیزا میگه فروشنده گف گفتیم اینجور طرح بده اونم گف اون مال مسن هاس من نظرمو دادم نمیدونستم جنبه ندارین که ولم نمیکنین
اره دیگه این حرفو ولش نمیکنه بهتون گرون انداختن اون پول زیاد میگیره این چیزا ی کاتولیک بود با نیت خو ...
بهش بگو خلایق هرچه لایق، خودتم میدونی دنبال ارزون به درد نخور بودی الان از یه نظر من که دیدی درسته و بهتر از انتخاب توعه آنقدر سوختی نمیدونی چی بگی، درکشو نداری من از سره دلسوزی و اینکه دوست دارم بهترینها مال پدر مادرم باشه باعث سربلندی من باشین نظر دادم،ولی نمیشه لیاقت و تزریق کرد که
در کل میدونی جنبه نظر مخالف ندارن با مادرت صحبت کن این مسائل رو ، اون قلق شوهرش و میدونه مطمئن باش از پسش بر میاد
بهش بگو خلایق هرچه لایق، خودتم میدونی دنبال ارزون به درد نخور بودی الان از یه نظر من که دیدی درسته و ...
مامانم عین خودش شده از ترسم نمیرم خونشون هی بهم تیکه کاغذدیواری میزنن مال تو برای مسن هاس گرون انداختن طرف حیله گره اینا ادم بچش نظر نده کی نظر بده غریبه نبودم که اینجور رفکار میکنن
بهش بگو خلایق هرچه لایق، خودتم میدونی دنبال ارزون به درد نخور بودی الان از یه نظر من که دیدی درسته و ...
دیگه هیجوقت نظر نمیدم بهشون هرچی پرسیدن خوبه حتی بد باشه چون نظر واقعیمو بگم چه خوب چه بد اکه مخالف باشم بدشون میاد پس فایده نظر دادن چیه به خودم زحمت اوردن انتخاب کردن دادم اخرشم ادم بد شدم