2777
2789
عنوان

کسی از جنوب کشور هست جواب بده؟

142 بازدید | 14 پست

سلام و وقت بخیر

ما برای 8تا 11هتل گرفتیم ولی خیلی دوست داریم زودتر بریم آیا دمای هوا طوری هست که اگه یه شب زودتر رفتیم یا دیرتر اومدیم بشه تو چادری جایی خوابید با بچه شیش هفت ساله؟

ممنون میشم کسانی که اطلاعاتی دارن کمکمون کنن تا بهتر برنامه ریزی کنیم.اهواز ابادان خرمشهر دیلم بوشهر گناوه کنگان هر جایی که باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اهواز وابادان رو میدونم که شبا میشه توی چادر خوابید...شبا هواخوبه

ماکه توی خونه ایم هوا دم میشه وگرنه بیرون خوبه ماشبا بدون کولر میخوابیم...

دیلم وبوشهر هم ما سال های گذشته بودیم توی چادر خوابیدیم

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
بله عزیزم من خوزستانم.هوا خوبه.میشه چادر زد.الان اهوازیها خیلیها کولر زدن دیگه.خدابدادمون برسه تابست ...

ماهم روزا کولر میزنیم، ولی شبا پنجره باز باشه یخ میکنیم.

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...

من اونجا زندگی نمیکنم....ولی خیلی سالها عید اونجا بودیم چون سمت مادرم اونجان..چون اونجا روز هوا گرمه مردمش برعکس تهران شبها میرن بیرون...شلوغم هست...

کنار آب خوبه..اگر خواستی بری دزفول هم لب آبش (پل شناور و اینا خوبه)..

بستگی داره کدوم شهر هتل گرفتی؟

خوزستان کلی شهر داره

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
ممنون میشم بگید کجا میشه راحت اسکان کرد.ایا کمپی جایی سراغ دارین که خودشون چادر داشته باشن؟

دقیق نمیدونم ولی بیشتر دیدم از جاهای مختلف که میان توی پارکها یا کنار ساحل چادر میزنن 

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

وقتی اومدی اهواز، راهنما هست برا مسافرین، توی مسیرتونه، از اونا کمک بخواید با نقشه نشونتون میدن.

ممنون و سپاس گفتم از قبل اطلاعاتی داشته باشم  نیایم اونجا سرگردون بشیم