2777
2789
عنوان

بی پولی

371 بازدید | 57 پست

این خلاصه زندگی من بود از 1403 تا الان

قبل از عید از دانشگاه پلی تکنیک میلان پذیرش گرفتم

آیلتس گرفتم

تمام مدارکمو به ایتالیایی ترجمه کردم و همه چیو تا حد توانم آماده کردم

دوساله که به خونوادم میگم قصدم مهاجرته و این مقدار تمکن لازم دارم ولی هنوز که هنوزه نه تنها صدتومن تو حسابشون نیس که تمکن مالی اثبات بشه و ویزا بگیرم، بلکه امسال برای رهن خونه هم از فامیلها قرض کردن

الانم پدرم بیکاره و حاضر نیستن حتی چیزی بفروشن

این در حالیه که فامیلامون اکثرا وضعشون عالیه...

دلم میخواد خودمو آرزوهایی که داشتمو بکشم برم زیر صد خروار خاک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایوای چه بد

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

تو همین دو سال خودت میرفتی کار میکردی پول در میاوردی

همش نمیشه که از خانواده انتظار داشت

خودت که فشار اقتصادی جامعه رو میبینی

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

جااااان الان پدرت بیکاره چه کاری برای شما می تونه انجام بده ... بره در خونه فامیل پول دار گدایی ...

طلاهامو بخاطر پدرم فروختم. منتی نیس وظیفم بوده، ولی باید حداقل پول طلاهامو نمیدادن دوستشون که الان با اون پول نتونم حتی یه بلیط بگیرم

خب پدر مادرت ندارن مهاجرت برا چیته؟ مهاجرت رو کسی میکنه که پول داره یا خودش حداقل کار میکنه پول درم ...

نخیر.مهاجرت رو کسی میکنه که پیشرفت زیاد میخواد،اونی که واسه عشق و حال بره چه هدفی داره؟

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.