2777
2789
عنوان

تاپیک فروشگاه ازم پول نگرفت

370 بازدید | 21 پست

من همین هفته پیش رفتم کافه با دوستم خوشگل کرده بودیم واقعا اثر داره یچیز سفارش دادیم نوشیدنی خوشمون نیومد گفتم میشه به جاش اب بریزید داخلش گرممونه فلان گفت بدبد درست کنم اخرسر من باز گفتم خوب نیست دوتا ایس کافی مجانی داد جاش😂😂حالا دیگع نمیدونم شاید از مشتری مداریشون بود

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

با خوشگلیتون کاری نداشته میدونسته از اون مشتری گیر ها هستید که خوششونم نمیاد هزینه کنن

از درگیری جلوگیری کرده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خوشگلیتون کاری نداشته میدونسته از اون مشتری گیر ها هستید که خوششونم نمیاد هزینه کنناز درگیری جلوگ ...

نبابا فود کورت پاساژ بود اصلا ما اونور بودیم خودش اومد سر میزمون 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

قرار باشه به هر خوشکلی مجانی سرویس بدن که سر یه سال باید جمع کنن

بنده خدا خواسته مشتری مداری کنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببخشیدااا ولی من به شخصه به غیرتم بر میخوره به خاطر مد و پیس و افادم برام خدمات رایگان انجام بدن و به نظر من کسر شانه کسی هم این کارو کنه محترمانه رد میکنم 

توهین به کسی نیس فقط یه نظره

ناراحت نشی باتو نیستم ولی خانوم هرچقدر زیبا باشه اما سرسنگین باشه این‌چیزها پیش نمیاد...خانومایی اهل لاس زدنن و طرف حس میکنه ک خانومه شله وامیده برا همین چراغ سبز پررنگ نشون میدن بانگرفتن پول

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

من اصلا نمیپسندم کسی از زیباییم لذت ببره درمقابل خرید 

کسی که عزت نفس داشته باشه پول یه ادامس رو هم حساب می‌کنه 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

ببخشیدااا ولی من به شخصه به غیرتم بر میخوره به خاطر مد و پیس و افادم برام خدمات رایگان انجام بدن و ب ...

دقیقا 

هر جا برم حتی فامیل پول نخوان بگیرن میزارم رو میز درمیام

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خیلی رو میخاد آدم یه چیزی سفارش بده که به مزاج خودش خوب نیاد بعد باز بره درخواست بده ک اینو عوض کن جاش فلان چی بده😂

من بودم میگفتم شما ک گروه خونیتون به این نوشیدنی ها نمیخوره چرا سفارش دادین پس

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خیلی رو میخاد آدم یه چیزی سفارش بده که به مزاج خودش خوب نیاد بعد باز بره درخواست بده ک اینو عوض کن ج ...

من نخواستم عوض کنه گفتم توش اب بریزه برام چون پر یخ بود خوش اورد سر میزمون حالا نمیدونم چرا به بقیه بر خورده😂

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
من نخواستم عوض کنه گفتم توش اب بریزه برام چون پر یخ بود خوش اورد سر میزمون حالا نمیدونم چرا به بقیه ...

چون دوست دارن خانمها سر هر چیزی باج به شغال ندن و یه سر و گردن از آقایون بالاتر باشن

مشتری مدار بوده .

همه دخترا جذاب شدن

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^