2777
2789

یه دوست دارم موندم قطع ارتباط کنم یا کم کنم 

از بچگی باهمیم 

ظاهرش مانتو بلند خیلی با حجاب سر سنگین تو خیابون با حیا 

ولی با مردای مختلف رابطه داره و واسم تعریف میکنه 

خودش شاغل و خانواده خوبیم داره واسشم خواستگار سنتی میاد خیلی خوب ولی سی سالش شده هنوز میگه نه 

پولدار تر میخوام 

بااین پسراهم دوست واسه پول که لباس برند بخرن واسش 

رستورانای لوکس تهران ببرنش میگه با حقوق خودم نمیشه 

باهاش میرم بیرون استرس دارم هرجا میریم میگه آره اینجا دیت رفتم 

شوهرمم همیشه میگه چه دوست پولداری داری لباساش همه برند 

دفعه پیش اومد خونمون یه پیرهن پوشیده بود برند هرمس دوازده ملیون قیمتش بود با یه کیف از خارج خریده بود شوهرم میگفت کیفش سی ملیونه 

این دوستت با کادردرمانی اینقدر پولدار 

منم میگفتم نه باباش پولدار درحالیکه نیست 

نه

حقیقتا کلا از زنایی که مستقل نیستن و اویزون مردان همیشه دوری کردم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

نه 

من کلا با افرادی که چشمشون به پول مرد هست یا پول رو انقدرررر بزرگ میکنن که حاضرن به خاطرش هر کاری کنن خدافظی میکنم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم فاصله میگیرم فردا یه ان اتفاقی اوفتاد همسرتون ببینه بهتون شک میکنه و باعث میشه اختلال توروابط پیش بیاد

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

والا نه رفتامد نمیکردم

ولی شوهرت خیلی حواسش هستااا انقد حواسش هست قیمت میگه دقیق حواست به زندگیت باشه

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

آدمی ک هول باشه 

چ دوست عادی چ صمیمی 

چ ظاهر موجه چ غیر موجه 

چ پولدار چ بی‌پول 

ازش دوری میکنم و متنفرم 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

والا نه رفتامد نمیکردمولی شوهرت خیلی حواسش هستااا انقد حواسش هست قیمت میگه دقیق حواست به زندگیت باشه

دقیقا منم همین و میخواستم بگم من تا حالا ندیدم شوهرم مارک کیف بقیه رو بگه این دختره خیلی تو چشم شوهر اسی هست

دقیقا منم همین و میخواستم بگم من تا حالا ندیدم شوهرم مارک کیف بقیه رو بگه این دختره خیلی تو چشم شوهر ...

دقیقا چون خیلی بهش توجه کرده وگرنه مردا زیاد توجه نمیکنن اهمیت نمیدن این لباس ک‌تن دوست همسرمه مارکش چیه قیمت در بیاره 😐

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

دقیقا منم همین و میخواستم بگم من تا حالا ندیدم شوهرم مارک کیف بقیه رو بگه این دختره خیلی تو چشم شوهر ...

کسی ک مارک باز باشه میدونه.

و خب کیف های برند خیلی تو چشم اند. و ریز ریز خودشونم میرن تو دل طرف🤐

دقیقا چون خیلی بهش توجه کرده وگرنه مردا زیاد توجه نمیکنن اهمیت نمیدن این لباس ک‌تن دوست همسرمه مارکش ...

دقیقا از کجا قیمتارو می‌دونه خدایی چ‌جراتی میکنن با همچین ادمایی رفت و آمد میکنن ب خونشون راه میدن 🤦😑