2777
2789

سلام. نوزادم ۳۷ روزشه الان. بدو تولد تا تقریبا سه هفته هی بیمارستان های مختلف بستری بود بخاطر اینکه تو سونوی آخرم زده بود اتساع روده داره جنین و اینکه شیر می‌خورد نفخ می‌کرد دکترا میگفتن شاید انسداد داره که نهایت بعد سه هفته گفتن نداره البته با عکس و سونو و آزمایش اینا... عفونت اینا هم نداشت. اون سه هفته خیلی خوب بود نه زور میزد نه دل درد خاصی داشت فقط گاها موقع دفع زور میزد. ولی از وقتی حدود یکماهه شد همش نق نق داره تا بیداره. هی خودشو سفت میکنه زور میزنه . همش نفخ داره شکمش ...موقع دفع زور میزنه هاااا با اینکه مدفوعش کاملا شله و با گااااز زیاد دفع میکنه اگه بکنه البته. یه سره نشخوار میکنه با دهنش انگار آدامس بجوئه... شیرم گاها بالا میاره ولی اکثرا میاد دهنش و برمیگرده. سرفه میکنه گاهی زیاد گاهی تک سرفه . خودشو جمع میکنه ... شیر که میخوره آروغشو میگیرم گاهی چنتا آروغ داره و اکثرا بعدش سکسکه داره یعنی سکسکه اش زیاده ... دکتر هم بردم یکیشون فقط پدیلاکت داد یکیشون دایمتیکون گریپ میکسچر ... اینا علائم چیه کولیک ریفلاکس یا هر دو رو داره؟؟؟ اینم بگم گریش مال زمان خاصی نیستا کلا تا بیداره نق نق میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.