گفت نه گفت بخاطر بچه هامون گفتم اونا بزرگ شدن میگه نه من بخاطر تو ازدواج نکردم منتظرت موندم گفتم 18 ۱۹ ساله نبودیم تو هم یك درس بودی تموم شد بچه ها رو هوایی نکن امروز فهمیدم به دخترم گفته و بچم کلا ذوق میکنه ما رو کنار هم میبینه خیلی عصبیم با احساساتش بازی میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه امکان برگشت و فرصت هست با نظر مشاور فرصت بده ...
اگه نه بچه رو توجیه کن که سو تفاهم نشه براش
عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین
اگر مشکل جزئی بوده ببخش بخاطر همون ذوق و لبخند دخترت:)
قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتماعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها...
بگو برو گمشو رفتی گشتی دیدی هیچکس آدم حسابت نمیکنه الان بچه ها رو بهونه میکنی که برسی به من؟
اگه آدم بود از ادل طلاق نمیگرفتی
آدم از یه سوراخ دو بار گزیده نمیشه
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی