2777
2789
عنوان

کیا میخوان برای کنکور بخونن ولی شروع نکردن هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگید میشد که اراده کردید بخونید من ازبلاتکلیفی خسته شدم هر روز حرص میخورم چرا هیچی نشدم ولی سرد ...

عزیزم خط اول رو متوجه نشدم 

تا کم سنی بخون حیفه 

من سنمم داره میره بالا

من از نامزدم جدا شدم حقیقتا توان ندارم

خودتو کم کمدجمع کن 

میدونم سخته ولی نزار بعدا حسرتش برات بمونه 

من الان ۲۸ سالمه همش میگم کاش ۲۵ تلاشمو میکردم 

تو هم نمیخواد یدفعه به ساعت مطالعه بالا و مباحث سنگین شروع کنی 

از یه جایی شروع کن کم کم و آهسته و تدریجی 

انشالله موفق باشی گلم😊❤️

استاردشو بزن.. میخوآی منم باهات خیلی دلم  میخواد اگه ..بشه..

بخون و موفق اصن بیا پیش خودم درستو بخون...😍💙💙💙....... . 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

استاردشو بزن.. میخوآی منم باهات خیلی دلم میخواد اگه ..بشه..بخون و موفق اصن بیا پیش خودم درستو بخون. ...

مامان من نمی تونم 

🙂

هرکاری میکنم نمی تونم 

دلم گیره 

حالم بده 

شایدم من تنبلیلم میاد

مامان من نمی تونم 🙂هرکاری میکنم نمی تونم دلم گیره حالم بده شایدم من تنبلیلم میاد

میدونی باید بچسبی ب درست و علاقت.. بقیش ب مرور زمان برطرف میشن عزیزم.. 

وجدانن اگه  میتونی یکم از جایی که هستی دوری کن.. 

برات بهتره هاااا. 

سخته میفهممت.. اما نمیشه که هی بشینی و غصه چیزیو بخوری ک ارزشی برات قاعل نشد... باید فراموشش .. کنی قربونت بشم...حیف تو نیست ذهنو قلب قشنگتو مشغول.ادمی میکنیرک درکت نکرد و برات تلاشی هم نکرد

دیگه وقتشه یکم بخودت بیایی و به خودت برسی قربونت بش.م....... .  

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

چون موافق درس خوندن من نبود منم جدا شدم الانم ن اونو دارم نه روحیه درس خوندن

قربون دلت برم الهی... نبینم غصع چیزی بخوریاااا😘😘بیا خودم نوکرتم... روحیتم بهت برگردونم فدات بشم من