2777
2789

دیشب خوابالوسیگارکشیده ازدستش افتاده مبل یکم سوخته هنوزقسطش تموم نشده ای خدا . میگه گفتم بیان درستش کنن ظهر. حالا ظهرخودش هم می‌ره سرکار 😓😓😞

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزار تو خونه بکشه بیرون بکشه هروقت کشید عمدا سرفه کن بگو دارم خفه میشم تا بره بیرون

ای وای انقد سرسیگاردعواکردم پیرشدم اصلا حرف گوش نمیده فرشم که نگو چندجاروسوزونده تاحالا

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

اشتباه اول سیگار کشیدناشتباه دوم باید نمیزاشتی تو خونه سیگار بکشه همیشه بالکن واکنش الانت هیچی صبر ک ...

به هیچ وجه قبول نمیکنه خونه سیگارنکشه به خانوادم گفتم چندبار بهش گفتن اماگوش نمی‌ده میگه به کسی چه

اگه داخل خونه سیگار می کشه، شما هم که داخل اون خونه هستید به اندازه همسرتون ریه هاتون آسیب می بینه متاسفانه. حتما بفرستید داخل بالکن یا حیاط

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اگه داخل خونه سیگار می کشه، شما هم که داخل اون خونه هستید به اندازه همسرتون ریه هاتون آسیب می بینه م ...

به هرزبونی باهاش حرف بزنم بازمیکشه میگه علاقه دارم به سیگار کشیدن دوست دارم

به هرزبونی باهاش حرف بزنم بازمیکشه میگه علاقه دارم به سیگار کشیدن دوست دارم

خب دوست داره سیگار بکشه، انتخاب خودش هست‌. ولی بیرون داخل بالکن یا حیاط

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

چه بد شانسی شمام عین ما چندسال پیش مبل نو قسطی برداشتم ذوقشو داشتیم تا اوردن چیدیم تو خونه بچم که از پوشک گرفته بودمش کامل دسشویی رو خودش میرفت

صاف نشست روش بازی میکرد یهو گفت جیش کردم دیدم کثیف و خیس شده بود

شوهرم اومد با حوله تمیز کرد و سشوار داغ گرفت خشک کنه دو خط  حالت سوختنی افتاد روش داشتم سکته میکردم فرداش اومد با تیغ اون سوختنی اروم مثلا بکشه زبر نباشه

گفتم نکن زد و پارچه اش نازک کرد 

دفه بعد بچه دیگم بازی بازی دوتا سیم لُخت زد تو پریز اون سیم رو مبل بود باز مبله اندازه دایره کوچیک پارچه اش سوخت خدا رحم کرد خودشونو برق نگرفت

پدر مبل دراوردن قسطشم تا یکسال دادیم ولی از چشمم انداختن

چه بد شانسی شمام عین ما چندسال پیش مبل نو قسطی برداشتم ذوقشو داشتیم تا اوردن چیدیم تو خونه بچم که از ...

چه بد .حالم افتضاحه