2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوینده نوآکنه - درمالیفت 

بله لبلو عالیه عزیزم البته با اینکه بالم ارزونیه ولی تو ایران فیکش زیاده با قیمت زیر ۳۰۰ میفروشن . 

بالم لب بیول خیلی خوبه و ایرانیه راحت پیدا میشه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

شوینده نوآکنه - درمالیفت بله لبلو عالیه عزیزم البته با اینکه بالم ارزونیه ولی تو ایران فیکش زیاده با ...

نواکنه بیشتر از ۳۰۰ که نیست؟

ممنون گلم لطف کردی میشه با رنج ۳۰۰ تومن ماسک مو هم معرفی کنید ببخشید

نواکنه بیشتر از ۳۰۰ که نیست؟ممنون گلم لطف کردی میشه با رنج ۳۰۰ تومن ماسک مو هم معرفی کنید ببخشید

فدات عزیزم💕

زیر ۲۵۰ هستن هم درمالیفت و هم نواکنه .

ماسک مو لیمپیو عالیه.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

فدات عزیزم💕زیر ۲۵۰ هستن هم درمالیفت و هم نواکنه .ماسک مو لیمپیو عالیه.

عزیزدلمی لطف کردی💞

مام ضد تعریق داو  بهتره یا امبرلا؟ قصد داشتم امبرلا بگیرم گفتم اول ازتون بپرسم ببخشید بازم شرمندم

عزیزدلمی لطف کردی💞مام ضد تعریق داو بهتره یا امبرلا؟ قصد داشتم امبرلا بگیرم گفتم اول ازتون بپرسم بب ...

قابل مقایسه نیستن .

چون داو ضدتعریقه ولی امبرلا دئودورانته. 

بستگی داره از کدوم دسته بخواین . 

اگه میخواین جلوی تعریق گرفته بشه داو عالیه .

اگه تعریق ندارید یا کمه و فقط میخواین جلوی رایحه نامطبوع گرفته بشه دئودورانت امبرلا مناسبه . 

البته امبرلا روی لباس لک میندازه . 

عزیزم اب خیار برای پوست صورت صبح بعد از شست و شو شب قبل از خواب و بعد شست و شو صورتخوبه بزنم؟

خیلی عالیه حتما انجامش بده 😍👌👌

من توی آب آشامیدنی که روزانه میخورمم خیار میریزم و البته تو ماسک هامم آب خیار میریزم بهترینه👌 

عزیز روتین پوستی برای پوست چرب دختر۱۶ ساله چی پیشنهاد میکنید؟

فقط بخش های اصلی روتین یعنی شوینده _ ابرسان_ ضدافتاب_ بالم لب . برای این سن کافیه و نیازی به سرم و ترکیبات اضافه تر و دور چشم و ...نداره . 

اگه خارجی میخواین : شوینده توکوبو _ ابرسان ایلیون _ ضدافتاب راندلب _ بالم لب کدلی .

اگه قیمت مناسب میخواین : شوینده پوست چرب ویتالیر_ ابرسان نوآکنه_ ضدافتاب ویتالیر یا لافارر _ بالم لب بیول .