2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا چندوقته نمیدونم چمه خیلی احساس های بدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 39 پست
نمیشا توام بری پیشش توحیاط ،باهاش سرگرم باشی،گوشی رو ول کنه؟خوب نیس اینهمه تنها ولش کنی

خب اون گوشی ول نمیکنه چندین بار رفتم حوصلم سرمیرفته بعدشم دوتا بچه غذا میخان خونه باید تمیز کنم بچه ها پشت سرهم خودمم کارای سرکارم باید انجام بدم تو حیاط نمیتونم از ۴ عصر برم تا ۳ صبح

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلامحبت جدااینکه اختیار دست تو باشه که زندگی مدیریت کنی جدا

میدونی چیه اختیار زندگی خرج کردن همش با منه اصلا حساب کتاب چیزی‌پس نمیدم واونم واقعا کاری نداره حقوق کمه اصلا ب فکر شغل دوم تا تایمی ک بیکاره نیست 

با محبت و نرمیکاراتو تا اونجا که میشه پیشش انجام بدهبه حرف بگیرش به کار بگیرش میدونم کردی ،بازم بکن، ...

نه سال زمان زیادیه واقعا آدم خسته میشه از تقلا کردن 

با محبت و نرمیکاراتو تا اونجا که میشه پیشش انجام بدهبه حرف بگیرش به کار بگیرش میدونم کردی ،بازم بکن، ...

کلا مشکلم بی مسئولیت بودنشم هست فقط محبت نیست 

میگم با بچه ها بازی کن پارک ببر نمیبره چون از بازیش عقب میمونه یا خوابه یا سرش تو گوشیه کلا دو شنبه و سه شنبه سرکار میره تابستون 

کلا مشکلم بی مسئولیت بودنشم هست فقط محبت نیست میگم با بچه ها بازی کن پارک ببر نمیبره چون از بازیش عق ...

همش خونه س که،از کجا پول درمیاره

یادمه اوایل زندگی رفتم مشاوره 

یه مثال زد که مثلا نگو شوهرم زباله نمیبره،،

زباله رو جنع کن ،داره میره بیرون بده دسش بگو ببر داره ابش میچکه

یه جورایی عمل انجام شده

همش خونه س که،از کجا پول درمیارهیادمه اوایل زندگی رفتم مشاوره یه مثال زد که مثلا نگو شوهرم زباله نمی ...

آخه ب من میگ خودت ببر تو عمل انجام شده مثلا بگم برو فلان چیز بگیر میگ برو بگیر بچه ببر شهربازی میگ خودت برو جشن مدرسه بچه خودت میری دیگ

همش خونه س که،از کجا پول درمیارهیادمه اوایل زندگی رفتم مشاوره یه مثال زد که مثلا نگو شوهرم زباله نمی ...

کارمنده تقریبا ۲۰ حقوقش ولی همش میره پای قسط که با ولخرجی 

آخه ب من میگ خودت ببر تو عمل انجام شده مثلا بگم برو فلان چیز بگیر میگ برو بگیر بچه ببر شهربازی میگ خ ...

واقعا سخته با این مدل مرد تو

ولی قلق ش باید پیدا کنی

ببین مثلا چجوری میشه به کار بگیریش

از طرف دیگه دلش بخواد سرگرمی و فراغتش با تو باشه